282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.5841
EURO34.7839
ALTIN2487.2

Süleymanpaşa Belediyesi’nden yeni tesisler

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Süleymanpaşa Belediyesi’nden yeni tesisler
Abone ol
Süleymanpaşa Belediyesi’nden yeni tesisler

TEKİRDAĞ, (DHA)- TEKİRDAĞ Süleymanpaşa Belediyesi’nin Çiftlikönü Mahallesi’nde hizmete giren Mahalle Konağı ve Taziye Evi ile Şehit Gökçen Koşal Spor Tesisleri’nin açılışı törenle gerçekleştirildi.

Bir süredir mahalle sakinlerine ve gençlere hizmet veren tesislerin resmi açılış töreni Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in ev sahipliğinde, Hayrabolu Belediye Başkanı Osman İnan, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, Ülkü Ocakları Tekirdağ İl Başkanı Hayrullah Zıvalıoğlu, başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve mahalle sakinlerinin katılımıyla gerçekleşti. Açılış töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Mahalle muhtarı, misafir belediye başkanları ve Başkan Yüksel’in konuşmaları ile devam eden açılış töreni, tesislerin ziyaret edilmesi ile devam etti.

Başkan Yüksel, Çiftlikönü Mahallesi’nde hayata geçirilen Mahalle Konağı, Taziye Evi ve spor tesislerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, mahallede yaşayan kadınlara, çocuk ve gençlere yönelik kursların, spor aktivitelerinin gerçekleştirildiği tesisten yararlanmanın tamamen ücretsiz olduğunu ifade etti. Protokol konuşmalarının ardından açılış töreni kurdele kesme tören ile tamamlandı. Başkan Yüksel, daha sonra protokol üyeleri ve mahalle sakinleri ile birlikte tesisleri dolaşarak görevlilerden bilgi aldı. Devam eden kursları ziyaret eden Yüksel, kursiyer ve eğitmenlere başarılar diledi, spor tesislerinde çocuklar ve gençlerle futbol oynayarak fotoğraf çektirdi.

Çiftlikönü Mahalle Konağı ve Taziye Evi, iki derslik ve birçok amaçlı salondan oluşan birinci kat, soyunma odaları ve sosyal tesislerin bulunduğu ikinci kat olmak üzere, kadınlara, çocuklara ve gençlere yönelik çeşitli hobi ve meslek edindirme kursları sunuyor. Çok amaçlı salon, diğer iki derslik gibi kurslar için kullanılabilirken aynı zamanda mahalle sakinlerinin cenazelerinde taziye evi olarak da hizmet veriyor. Ayrıca Şehit Gökçen Koşa Spor Tesisleri de gençlerin spor kültürü etrafında bir araya gelerek hem zararlı alışkanlıklardan uzak durmaları hem birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmeleri, birey olma bilinci ve özgüven kazanmaları için gerekli ortamı hazırlıyor.(DHA)
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bariyerlerin arasına sıkışan otomobilin sürücüsü yaralandıÖnceki Haber

Bariyerlerin arasına sıkışan otomobilin...

Kırklareli’de yangın çıkan ahır kullanılamaz hale geldiSonraki Haber

Kırklareli’de yangın çıkan ahır kullanıl...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar