282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.2053
EURO35.1156
ALTIN2500.6

Süleymanpaşa’da yaz okullarında 30 farklı dalda eğitim devam ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Süleymanpaşa’da yaz okullarında 30 farklı dalda eğitim devam ediyor
Abone ol
Süleymanpaşa’da yaz okullarında 30 farklı dalda eğitim devam ediyor

Abdullah YALÇIN / TEKİRDAĞ, (DHA)- TEKİRDAĞ’ın Süleymanpaşa ilçesi belediyesi, her yıl düzenlenen yaz okulunda 15 spor, 9 sanat ve 6 genel kültür olmak üzere 30 farklı dalda eğitimlere devam ediliyor. 

Süleymanpaşa Belediyesi Yaz Okulu, bu yaz da spordan sanata ve genel kültüre kadar 30 farklı dalda eğitim veriyor. 15 spor, 9 sanat ve 6 genel kültür kursu ile iki ayrı dönemde yaz boyunca hizmet verilen yaz okulunda; 4-6 yaş, 7-14 yaş ile 15 yaş ve üzeri kursları ile her yaştan öğrenciyi ağırlanıyor. Alanında uzman eğitmenler tarafından 3-28 Temmuz ve 31 Temmuz-25 Ağustos arası olmak üzere iki dönemde eğitimlerin sürdüğü kursların sonunda tüm öğrencilere katılım sertifikası takdim edilecek.

BELEDİYE BAŞKANI KURSLARI ZİYARET ETTİ

Kursları ziyaret eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar, öğrencilerle ve velilerle bir araya geldi. Kurslara katılan Uzunlar, öğrencilerin eğitimlerine ve eğlencelerine ortak olurken, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Çınar da Uzunlar’a eşlik etti. Uzunlar Yaz Okulu eğitmenleri ile de görüşerek kurslar hakkında bilgi aldı.

’ÇOCUKLARIMIZ YETENEKLERİNİ KEŞFEDİYOR’

Uzunlar, çocukların yeteneklerini keşfetmeleri, potansiyellerini geliştirmelerine katkı sağlamayı hedeflediklerini dile getirdi. Uzunlar, ”Başkan Yardımcımız Sabri Çınar ile birlikte çocuklarımızın sanat, spor, yabancı dil ve daha birçok alanda aldığı eğitimleri yerinde inceleyerek, başarılarını kutladık. Gözlerindeki ışıltıyla umut dolu geleceğimizin temsilcilerine, güzel bir yaz tatili ve başarı dolu bir gelecek dileyerek, çocuklarımızın hayatlarına dokunan, onlara ilham veren tüm hocalarımıza teşekkür ettik. Eğitim ve kültür alanındaki desteklerimizle çocuklarımızın yeteneklerini keşfetmelerine, potansiyellerini geliştirmelerine katkı sağlamaya devam ederek, onlara sevgi, saygı ve güvenle büyüyen bir dünya sunmak için var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.(DHA)

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Serinlemek için girdiği denizde boğulmak üzereyken tekneyle kurtarıldıÖnceki Haber

Serinlemek için girdiği denizde boğulmak...

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Keşan’daki spor yatırımlarını incelediSonraki Haber

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Keşan’daki s...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar