282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.4408
EURO34.7512
ALTIN2438.9

SÜNNET ÇOCUKLARIMIZLA DOYA SIYA EĞLENDİK

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
SÜNNET ÇOCUKLARIMIZLA DOYA SIYA EĞLENDİK
Abone ol
Çerkezköy Belediyesi 4. Kültür ve Sanat Festivali kapsamında düzenlenen geleneksel Sünnet Şölenimiz bu yıl Kuşbahçe Etkinlik Alanı’nda gerçekleştirildi. Sünnet olan 596 çocuğumuz animasyon ve Zumba etkinlikleri ile gönüllerince eğlendi.

596 ÇOCUK SÜNNET ETTİRİLDİ

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel Sünnet Şöleni kapsamında bu yıl 596 çocuğumuzun sünnetlerinin uzman ekipler tarafından hijyenik bir ortamda gerçekleştirildiğini belirten Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Sünnet işlemlerinin ardından tüm çocuklarımıza sünnet kıyafetleri dağıtıldı. 28 Ağustos Pazar günü de sünnet olan çocuklarımız için Kuşbahçe Etkinlik Alanı’nda ailelerinin de katılımı ile Sünnet Şölenimizi gerçekleştirdik “dedi.

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Sünnet olan yavrularımızı ve ailelerini Kuşbahçe Etkinlik Alanımıza servislerle getirerek burada sünnet hediyelerini verdik. Çeşitli animasyon ve palyaço gösterileri ile renklenen şenliğimizde çocuklarımız gönüllerince eğlenme imkanı buldu. Etkinlik alanımızda düzenlediğimiz Uçurtma Şenliğimize da katılan çocuklarımız uçurtmalarını gökyüzüne salarak, unutamayacakları bir gün geçirdiler. Çocuklarımız ayrıca Zumba etkinliğimizde de müzik eşliğinde dans ederek eğlendiler” diye konuştu.

BAŞARILI BİR GELECEK DİLİYORUM

Sünnet Şöleni kapsamında sünnetleri gerçekleştirilen 596 çocuğumuzu bir kez daha tebrik eden ve bundan sonraki hayatlarında başarılar dileyen Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Bu yıl dördüncüsünü düzenlediğimiz Kültür ve Sanat Festivali kapsamında Belediyemiz tarafından ücretsiz sünnetleri gerçekleştirilen 596 yavrumuzu bir kez daha tebrik ediyor, aileleri ve sevdikleri ile birlikte başarılı bir gelecek diliyorum” ifadelerini kullandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ergene’de Festival Konserleri Dolu Dolu GeçtiÖnceki Haber

Ergene’de Festival Konserleri Dolu Dolu...

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BALIK AVI SEZONU AÇILIŞ TÖRENİ DÜZENLİYORSonraki Haber

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BALIK AVI SEZONU A...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar