Reklamı Geç
müge
282 baskı
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3425
EURO35.1083
ALTIN2237.7

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak Ergene’de

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak Ergene’de
Abone ol
Başkan Albayrak, Başkan Yüksel ve meclis üyelerini açılışa davet etti

Sadece Trakya’nın değil belki de Türkiye’nin en modern hizmet binasını Tekirdağ’a kazandıran Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, resmi açılış programına Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’i davet etmek üzere Ergene Belediyesi’ne geldi.

 

19 Ağustos 2022 tarihinde düzenlenecek olan törenle resmi açılışı gerçekleştirilecek olan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Hizmeti binasının açılış programına Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ergene Belediyesi meclis üyeleri ve Ergene halkını davet etmek üzere Ergene Belediyesine gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı bina girişinde karşılayan Başkan Yüksel daha sonra meclis salonunda düzenlenen programda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

 

Covid sonrası dün taburcu oldum sabah da mesaime başlarken söyledim, Covid gerçeği ülkemizde maalesef var ve ben de bunu en ağır yaşayanlardanım diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “O dönemde aşı yoktu ve çok ağır geçirmiştim ama bugün aşı sayesinde çok şükür ki grip şeklinde geçirdim sadece biraz başım ağrıdı, vücutta herhangi bir sıkıntı yaşamadım” dedi.

 

Bu vesile ile bir kez daha tüm sağlık çalışanlarımıza, doktorlarımıza, tüm Ergene halkımıza bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum diyen Başkan Yüksel, “Bugün de Kadir başkanımızı ilçemizde misafir ediyoruz. Biliyorsunuz büyükşehir belediyesi ne söz verdiyse yerine getirdi. Ergene Belediyesi olarak bizler de ne söz verdiysek vatandaşlarımız için hepsini bir bir hayata geçirmeye devam ediyoruz. Büyükşehir Belediyemiz biliyorsunuz sadece Ergene’de değil Tekirdağ il genelinde tarihi projelere imza attı ve hayata geçirdi. 11 ilçeye 11 okul tarihi bir projedir. Türkiye’de örnek bir projedir, hiçbir büyükşehir belediyesi yapmamış, yapamamış Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz yaptı. Kadir başkanımız bütün ilçelere hizmet götürmüştür, götürmeye de devam etmektedir. Göreve geldiğimiz 2014 yılında Sağlık Mahallesi ve Yeşiltepe Mahallemizde altyapımız yoktu, kanalizasyon geri tepiyordu. 100 kilometre içme suyu, 120 kilometre kanal yapıldı, bunlar tarihi hizmetler. Bazen ne yaptın ki derler, ama maalesef bunlar görülmeyen hizmetler” diye konuştu.

 

Başkan Yüksel ayrıca, “Yine büyükşehir belediyemiz, ilçemize kültür merkezi kazandırdı, bize teslim etti. Yine 14 Şubat’ta açtığımız sosyal projemiz gölet projemizi de büyükşehir belediyemiz yaparak bize teslim etti. Bizler de bugün vatandaşlarımızın keyifli zamanlarını geçirebilecekleri, ucuz ve kaliteli yemek yiyebilecekleri güzel bir tesisi hep beraber 14 Şubat’ta açtık. Bugün gençlerimiz, vatandaşlarımız uygun şartlarda düğünlerini yapabiliyor, dar gelirli vatandaşlarımız da aynı yemeği yiyebiliyor” şeklinde konuştu.

 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Biliyorsunuz geçtiğimiz hafta Ergene Sağlık Mahallemizde Ergene Cem Evi ve Aşevimizi açtık. Orada da vatandaşımız adına güzel hizmetlere imza attık. Kadir Başkanıma bu hizmetinden dolayı teşekkür ediyorum. Ancak Ergene yeni bir ilçe ve her zaman söylediğim gibi kayrılmaya ihtiyacı olan bir ilçe. Kadir Başkanımızdan iki şey istiyorum. Birincisi yaşlı ve engelli merkezi ve Yeşiltepe Mahallemize göreve geldiğimiz ilk günden beri sözümüz olan kapalı spor salonunu yapar ve bize teslim ederse bizler de vatandaşımız adına mutlu oluruz. Çok bir şey istemiyoruz sadece iki şey istiyoruz. Onlar da makul şeyler. Zaten engelli ve yaşlı bakım merkezinin projesi şu anda revize ediliyor. İnşallah çok yakın zamanda ihaleye çıkar.

Yeşiltepe Mahallemizde de bizler biliyorsunuz imar sorunu vardı. Altyapısı her şeyi hazır Allah’ın izniyle buradan ben Yeşiltepe Mahallemize ben bu müjdeyi veriyorum. İnşallah Kadir Başkanım da kapalı spor salonu müjdesini verir. Tekirdağ’a örnek bir belediye projesini kazandırdığı için büyükşehir belediye başkanımıza teşekkür ediyorum.  Bizim de bundan sonraki hedefimiz belediye binası projemizi hayata geçirmek olacak” dedi.

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da açıklamalarının ardından Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e ve belediye meclis üyelerine açılış davetiyesi verdi.

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak’a nazik ziyareti ve daveti için teşekkür eden Başkan Yüksel, Tekirdağ’ın en lezzetli karpuzu olan meşhur Velimeşe karpuzu ile Ergene Belediyesi Tarımsal Üretim Alanı’nda yetiştirdiğimiz lezzetli çileklerden ikram de ikram etti. 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Yüksel çiçeklerle karşılandıÖnceki Haber

Başkan Yüksel çiçeklerle karşılandı

Kırklareli’de 71 arı kovanı yandıSonraki Haber

Kırklareli’de 71 arı kovanı yandı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar