282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.5748
EURO35.0319
ALTIN2435.1

Tekirdağ Satranç İl Birinciliği Ergene Belediyesi ev sahipliğinde yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tekirdağ Satranç İl Birinciliği Ergene Belediyesi ev sahipliğinde yapıldı
Abone ol
Tekirdağ Satranç İl Birinciliği Ergene Belediyesi ev sahipliğinde Marmaracık Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Şampiyonaya yaş gruplarında toplam 300’e yakın sporcu katıldı.

7  - 8 ve 9 yaş sporcu öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilen Küçükler Tekirdağ Satranç İl Birinciliği Ergene Belediyesi Göl Restoran ev sahipliğinde yapıldı.

2 gün boyunca devam eden ve 6 tur üzerinden oynanan şampiyonaya sporcuların yanı sıra aileleri de katılınca turnuva tam manasıyla bir şenlik havasında geçti.

Sporculara müsabakalar öncesi başarı dileyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, en az sporcular kadar heyecan ve merakla karşılaşma sonuçlarını bekleyen ailelerle de görüştü.

Ergene Belediyesi olarak sporun ve sporcunun destekçisi olduklarının altını çizen Başkan Yüksel, “Çocuklarımız geleceğimizin teminatı. Bu bilinçle hareket ediyor ve çocuklarımıza, gençlerimize yönelik çalışma ve projelere özel olarak önem veriyoruz” dedi.

Spor alanına yatırım yaptıklarını yapmaya da devam edeceklerini kaydeden Başkan Yüksel, “Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu, Velimeşe Kapalı Spor Salonu, Naim Süleymanoğlu Tesisleri, Vakıflar 19 Mayıs Gençlik Stadı gibi yatırımları başta gençlerimizin ve Ergene halkının hizmetine sunduk. Yeşiltepe Mahallesi’nde de kapalı spor salonu kazandırmak için son hazırlıklarımızı yapıyoruz. Kısa süre içerisinde bu projemizi de hayata geçireceğiz” diye konuştu.

 Başkan Yüksel ayrıca, “İlçemize kazandırdığımız sayısız kalıcı eserlerden biri olan Ergene Belediyesi Göl Restoranımız Ergene Kaymakamlığı, Ergene Belediyemiz ve Türkiye Satranç Federasyonu Tekirdağ İl Temsilciliği ortaklığında düzenlenen bu turnuvaya son derece güzel ve başarılı bir ev sahipliği yaptı” dedi.

Başkan Yüksel müsabakaların tamamlanmasının ardından da genel ve kızlar kategorilerinde derece elde eden 2014, 2015 ve 2016 doğumlu sporculara ödüllerinin verildiği törene katıldı.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ergene Belediye Başkan Yardımcısı Ayça Albayraktar, Türkiye Satranç Federasyonu Tekirdağ İl Temisilcisi Aylin Aydoğdu Ayhan, Ergene Gençlik ve Spor Müdürü Şenol Doğramacı, Ergene Gençlik Merkezi Müdürü Orhan Özüpak ve turnuvada görev alan başhekame Ebru Altıncı Kan turnuvada derece elde eden sporculara madalya, kupa ve hediyelerini takdim etti. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
KALP HASTASI OLANLARA MÜJDE!Önceki Haber

KALP HASTASI OLANLARA MÜJDE!

ARTIK VELİLER DE KARNE ALIYOR!Sonraki Haber

ARTIK VELİLER DE KARNE ALIYOR!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar