282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.4546
EURO34.5039
ALTIN2469.3

Tekirdağ’da En Güzel Belediyecilik Örnekleri Veren Ergene Belediyesidir

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tekirdağ’da En Güzel Belediyecilik Örnekleri Veren Ergene Belediyesidir
Abone ol
Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Ergene’ye modern ve sağlam yollar yapılmaya devam ediliyor. Yeni bir yol bitmeden bir diğerine geçen ekipler Marmaracık Mahallesi Aytepe Caddesinde beton yol çalışmalarına start verdi.

Ergene Belediye Başkanlığı görevine gelir gelmez Ergene’nin kanayan yarası olan yol sorununa el atan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel 20 yıllık belediyelerin yapamadığı yol hizmetini 6 yıl gibi kısa bir sürede Ergeneye yaptı. Yol çalışmalarına son sürat devam eden Ergene Belediyesi şimdide Marmaracık Mahallesi Aytepe Caddesinde beton yol çalışmalarına başladı. Ergenede yapılmayan yol kalmayacak sözünün arkasında duran Başkan Yüksel Ergene’de vatandaşlara kilit parke taş, beton yol ve sıcak asfalt hizmeti sundu sunmaya da devam ediyor.

Ergene İlçesi Daha Modern Yaşanılabilir Hale Getirildi

Üst yapı çalışmalarının %90’lık kısmını tamamlayan Ergene Belediyesi 6 yıl içinde büyük mesafe kat etti. Kilit parke taş, beton yol ve asfalt hizmetinin yanı sıra yol bakım-onarım çalışmalarında da bulunan Ergene Belediyesi yeni kaldırımlarda yaparak Ergene ilçesini modern, daha yaşanılabilir ilçe haline getirdi.

Ergene’de vatandaşlara her zaman en iyi hizmeti vermek adına gece gündüz çalışmalarına devam eden Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün Marmaracık Mahallesi Aytepe Caddesinde ki beton yol çalışmalarını Marmaracık Mahalle Muhtarı Osman Tepeli ile yerinde inceleyen Ergene Belediye Başkan Vekili Salih Tıknas, “İlçemizin genelinde yürüttüğümüz yol çalışmalarımız ile ilçemiz güzelleşiyor. Gece gündüz demeden çalışmalarını sürdüren ekiplerimize gösterdikleri özveri için teşekkür ederim” dedi.

Bizler Kadar Fazla Yol Hizmeti Yapan Belediye Yok

Başkan Vekili Salih Tıknas yapmış olduğu açıklamasının devamında, “Belediyemizin yapmış olduğu yol çalışmaları ile yollarımız artık daha konforlu. Yeni kurulan bir Belediye olmamıza rağmen bu kadar fazla yol hizmeti yapan bir başka belediye Türkiye Cumhuriyeti tarihinde yoktur. Ergene’de hizmet bizim işimiz. Ergene Belediye Başkanımız Rasim Yüksel’in de dediği gibi Ergene’de yapılmayan yolumuz kalmayacak. Ergene Belediyesi Tekirdağ’da en güzel belediyecilik örnekleri veren bir Belediyedir. Büyüyen ve gelişen Ergenemiz yeni yaptığımız yollar ile daha modern ve eskisinden daha güzel. Trakya’nın yükselen yıldızı Ergene’de daha yapacak çok işimiz, hayata geçirecek çok projelerimiz var” dedi.

Marmaracık Mahalle muhtarı Osman Tepeli’de Marmaracık mahallesinde yapılan yol çalışmalarından dolayı Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e teşekkürlerini iletti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ergene Velimeşespor Diyarbakır Deplasmanından Puansız DöndüÖnceki Haber

Ergene Velimeşespor Diyarbakır Deplasman...

Keşan’da otomobil bariyerlere çarptı: 3 yaralıSonraki Haber

Keşan’da otomobil bariyerlere çarptı: 3...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar