282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.531
EURO34.9387
ALTIN2434.0

TEKİRDAĞ’IN TEK YEŞİL BAYRAK ÖDÜLLÜ OKULU OLDU!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TEKİRDAĞ’IN TEK YEŞİL BAYRAK ÖDÜLLÜ OKULU OLDU!
Abone ol
2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında Eko-Okullar Programına başvuran Atakent İlkokulu, ilimizden tek okul olarak yeşil bayrak ödülü almaya hak kazandı.

Atakent İlkokulu Müdürü Murat Özdemir, Koordinatör Öğretmen Sümeyra Gözüm ve görevli öğretmenler Hülya Sayın, Aydın Elibol, Deniz Yarar, Semra Kıvanç, Türker Avcu, Fatma Akpınar ve Serap Koç İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan’ı makamında ziyaret ederek yaptıkları eko-okul çalışmaları hakkında bilgiler verdiler. Eko-Okullar Programı, okullara çevre eğitimi konusunda yol gösterici bir program sunmasının yanı sıra program dahilinde yaptıkları çalışmalarda ve verdikleri çevre eğitimiyle üstün başarı sağlamış okullara “Yeşil Bayrak” ödülü vermesi nedeni ile aynı zamanda bir ödül planı olma özelliğini de taşır. Yeşil Bayrak, uluslararası düzeyde tanınan ve saygınlığı olan, çevreye duyarlı okulu simgeleyen bir eko-etikettir. Ardından e-Twinning Ulusal Kalite Etiketi alarak Atakent İlkokuluna Ulusal Kalite Etiketi kazandıran Anasınıfı Öğretmeni Deniz Genişyürek Yarar, Masallarla orffSculwerk ve 4 Mevsim Yeşeren Sınıfım Projelerini ve Anasınıfı Öğretmeni Hilal Tokel Bora, “Bir Kahraman Bir Değer” Projesini tanıtarak İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan’a projeleri hakkında bilgiler verdiler.

BAŞARILI ÖĞRENCİ ÇALIŞMALARINI AKTARDI! 

Yerel, ulusal ve uluslararası resim yarışmalarında birincilikler ve dereceler elde eden Atakent İlkokulu 3/E Sınıfı Öğrencisi Işıknas Gürler de İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan'ı makamında ziyaret ederek yaptığı resim çalışmalarını paylaştı. Atakent İlkokulu yöneticilerini, öğretmenlerini ve öğrencileri tebrik eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, başarılarının devamını diledi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
VİRAJI ALAMAYAN TIR DEVRİLDİÖnceki Haber

VİRAJI ALAMAYAN TIR DEVRİLDİ

Tekirdağlı şehidin adı Vatan Mahallesi Barış Sokak’ta yaşayacakSonraki Haber

Tekirdağlı şehidin adı Vatan Mahallesi B...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar