282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.586
EURO34.8048
ALTIN2489.5

TFF 2.Lig kulüplerinden Ergene Velimeşe’ye Abramoviç piyangosu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TFF 2.Lig kulüplerinden Ergene Velimeşe’ye Abramoviç piyangosu
Abone ol
Dünyaca ünlü iş insanı ve Chelsea Kulüp Başkanı Rus iş adamının gözünü Ergene Velimeşe’ye diktiği iddia edildi.

ARKA ARKAYA GELEN GALİBİYETLER ABRAMOVİÇ’İN RÜZGARI

Türk basınında Abramoviç’in bir Türk takımını satın alacağı yönünde çıkan haberlerin ardından herkes gözünü İzmir takımlarına dikerken Abramoviç’in el altından Ergene Velimeşe’yi desteklediği, Tekirdağ temsilcisinin 6 haftalık yenilgi serisinin ardından ligdeki son üç maçında güçlü rakipleri Adıyaman FK’yı deplasmanda 1-0, iç sahada da Bodrum ve Afjet Afyon galibiyetleri Abramoviç etkisi olarak yorumlandı. Ünlü Rus iş adamının kulübe destek vermesinin ardından Ergene Velimeşe’nin 6 maçlık yenilgi serisini 3 maçlık galibiyet sersine çevirmesi de Abramoviç’in ayak sesleri olarak değerlendirildi.

DİKKATLER BİLİNÇLİ OLARAK GÖZTEPE’YE ÇEVRİLDİ

Abramoviç’in Türkiye’de takım satın alacağı haberlerinin çıkmasının ardından dikkatlerin bilinçli olarak Göztepe üzerine kaydırıldığı, ancak el altından da Abramoviç ile Ergene Velimeşe yönetimi arasında görüşmelerin hızlandırıldığı elimize ulaşan iddialar arasında. Abramoviç’in hedefinin de bundan sonraki yatırımlarını Türkiye’ye yapmak istediği, bölge olarak da Marmara’nın Trakya bölümünü seçtiği ifade edildi.

YENİ CHELSEA ERGENE VELİMEŞE Mİ OLACAK?

Ambaroviç’in Ergene Velimeşe yönetimini alması halinde de yatırımlarını büyüteceği, amacının Ergene Velimeşe’yi önce TFF 1.Lige ardından da Süper Lige çıkararak Chelsea gibi bir dev yaratmak olduğu belirtildi. Türkiye’de herkes Abramoviç’in Göztepe’yi alacağını konuşurken Ergene Velimeşe ismi gündeme adeta bomba gibi düştü.

SAKARYA MAÇINDA TRİBÜNDE OLACAK!

Abramoviç’in Ergene Velimeşe ile ilgili bütün gelişmeleri yakından takip ettiği, büyük bir olasılıkla da iki hafta sonra oynanacak olan Sakarya maçında da tribündeki yerini alacağı iddia edildi. Güvenilir kaynaklardan edindiğimiz bilgilere göre Rus iş adamının Diyarbekir ve Etimesgut deplasmanlarının ardından iç sahada oynanacak olan Sakaryaspor maçında Tekirdağ’a gelerek mücadeleyi çıplak gözle izleyeceği kaydedildi. Temsilcileriyle Ergene Velimeşe’yi adeta göz hapsine alan Abramoviç’in takımın ligden düşmemesi için de kesenin ağzını sonuna kadar açtığı bildirildi.

ABRAMOVİÇ’İN İSMİ BİLE YETTİ

Bomba iddia nedeniyle sadece Türkiye’de değil Dünya basınının da bütün ilginin Abramoviç’in bu ilgisi nedeniyle Ergene Velimeşe’ye çevrileceği ifade edildi. Rusya ile Ukrayna arasında çıkan savaş nedeniyle İngiltere’deki yatırımlarını Türkiye’ye yapmak isteyen Abramoviç’in Ergene Velimeşe’yi seçmesi de bölge halkında büyük bir heyecan yarattı. Abramoviç’in isminin bile ligde arka arkaya alınan 3 galibiyette etkili olduğu söyleniyor. Abramoviç’in Ergene Velimeşe’yi alması halinde Trakya’ya yapacağı yatırımlarla birlikte Trakya’da arsa fiyatlarının da yansıyacağı, sadece Ergene Velimeşe’nin değil bölgede bulunan kulüplerin de uçuşa geçeceği iddia edildi.

KAYNAK:http://www.istanbulamator.com/haber_detay.asp?haberID=60441#.YjnXrOdBzcc


  • 3
    SEVDİM
  • 3
    ALKIŞ
  • 3
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 3
    KIZGIN
Kadın köy muhtarının evine ateş açan şüpheli tutuklandıÖnceki Haber

Kadın köy muhtarının evine ateş açan şüp...

Kırklareli’de kaza; milli sporcunun kardeşi tenisçi Elif İlkel öldü, 6 yaralıSonraki Haber

Kırklareli’de kaza; milli sporcunun kard...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar