282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.5079
EURO35.0054
ALTIN2434.0

TRAKYA BELEDİYELER BİRLİĞİ OLAĞANÜSTÜ TOPLANDI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TRAKYA BELEDİYELER BİRLİĞİ OLAĞANÜSTÜ TOPLANDI
Abone ol
Trakya Belediyeler Birliği olağanüstü meclis toplantısı, Ergene ilçesinde gerçekleştirildi.Toplantıda, Trakya Belediyeler Birliği tüzük değişikliği ve birliğe üyelik kararı alarak başvuruda bulunan belediyelerin kabulü meclisin oylarına sunuldu.

ENCÜMEN ÜYELİĞİ SAYISINDA ARTIŞ

Tüzük değişikliği kapsamında, Birlik Başkanı hariç olarak birliğin 4 olan encümen üyeliği sayısı meclise sunuldu ve birlik meclisince alınan kararla encümen üyeliği sayısı 6’ya çıkarılmış oldu.

YENİLİKÇİ YEREL YÖNETİM ANLAYIŞIYLA BÜYÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Trakya Belediyeler Birliği ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, toplantıya iştirak eden tüm üye belediye başkanı ve meclis üyelerin hoş geldiniz diyerek başladığı konuşmasında,“Alınan kararlarınBirliğimiz ve belediyelerimiz adına hayırlı olmasını diliyorum. Yenilikçi yerel yönetim anlayışımızla gelişmeye ve hep birlikte büyümeyedevam edeceğiz. Trakya Belediyeler Birliği yerel yönetimlerimizin hizmet kalitelerini arttırmaya yönelik faaliyetlerini belirginyoğunlukta hayata geçirmeye başladı. Bölgemiz ve kentlerimizin vizyonuna ve gelişimine katkı sağlayacak tüm çalışmaları önemsiyoruz. Trakya Belediyeler Birliği olarak bu çalışmaların içerisinde bulunarak bizzat öncüsü olmayı amaçlıyoruz. Yine en büyük temennim mesafesiz, maskesiz çalışma ortamının oluşması. Sağlığımızı tehdit eden unsurun bir an evvel ortadan kalkmasını diliyorum. Katılımlarınız için hepinize çok teşekkür ediyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

Toplantının son bölümünde Birlik Müdürü Cemal Ogün Kürümoğlu tarafından üye belediye başkanları ve meclis üyelerine yeni dönemde sürdürülen ve gerçekleştirilmesi planlanan çalışmalar hakkında bilgilendirme sunumu yapıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
PINARÇA DERESİ’NİN ÇEHRESİ DEĞİŞTİÖnceki Haber

PINARÇA DERESİ’NİN ÇEHRESİ DEĞİŞTİ

Başkan Yüksel Kahraman Şehit Ömer Halisdemir’in Kabrini Ziyaret EttiSonraki Haber

Başkan Yüksel Kahraman Şehit Ömer Halisd...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar