282 üst
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3282
EURO35.0838
ALTIN2297.4

TRAKYA BELEDİYELER BİRLİĞİ’NDEN BÖLGE TURİZMİ ADINA ÖNEMLİ ADIM

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TRAKYA BELEDİYELER BİRLİĞİ’NDEN BÖLGE TURİZMİ ADINA ÖNEMLİ ADIM
Abone ol
TRAKYA Belediyeler Birliği tarafından başlatılan “Yerel Yönetimlerde Turizm” çalışmaları kapsamında düzenlenen turizm rotası ve envanteriçalışmasının 2. Toplantısı belediyelerin geniş katılımıylaONLINE uygulamalı olarak gerçekleştirildi.

Turizm Envanteri ve Rotalar Oluşturulacak

Çalışma kapsamında, Birlik üyesi belediyelerin perspektifinden turizm rotalarıve envanteri oluşturmak ve bunların tanıtımını yapmak üzere düzenlenenonline toplantı programına, Birlik üyesi belediye başkanları, başkan yardımcıları ve bürokratkar katılım sağladı.

Toplantının moderatörlüğünü üstlenen Trakya Belediyeler Birliği Müdürü Cemal Ogün Kürümoğlu, Birlik Başkanı Kadir Albayrak’ın tüm katılımcılara selamlarını ileterek programa gösterilen ilgi nedeniyle tüm katılımcılara teşekkür etti vepandemi koşulları sebebiyleonline olarak düzenledikleri çalışmanın devamını yüz yüze katılımlı olarak gerçekleştirmeyi temenni etti.

Trakya’nın Turizm Açısından Cazibe Merkezi Olması Hedefleniyor

TRAKYA Belediyeler Birliği tarafından Birlik Başkanı ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın önderliğinde organize edilen vebölge ile birlikte yerel yönetimlerin de lansmanınaönemli katkıları olacağı düşünülen bu çalışma ile;Trakya bölgesinde yer alan belediyelerin sınırları içerisinde bulunan tarihi ve kültürel değerler, Gastronomik değerler, Doğa Turizmine yönelik değerler, Festival ve kutlamaların, turizme uygulanarak tanınırlığının sağlanmasının konu alındığı kaydedildi.

Bu organizasyon vesilesiyle, belediyelerin işbirliğiyle oluşturulacak olan Trakya yerel yönetimler turizm envanteriyle birlikte, yerli ve yabancı turistleri bölgeye çekecek turizm rotaları oluşturulması ve bölgenin turizm açısından bir cazibe merkezi olması hedefleniyor.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BAŞKAN HİKMET ATA, MARMARAEREĞLİSİ HALKININ KANDİLİNİ KUTLADIÖnceki Haber

BAŞKAN HİKMET ATA, MARMARAEREĞLİSİ HALKI...

Esnafa Maddi Destek Başvurularında Son Gün 23 MartSonraki Haber

Esnafa Maddi Destek Başvurularında Son G...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar