282 üst
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3461
EURO35.1203
ALTIN2311.1

TRAKYA GÖSTERİ VE KONGRE MERKEZİ’NİN YAPIMI TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TRAKYA GÖSTERİ VE KONGRE MERKEZİ’NİN YAPIMI TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR
Abone ol
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu’da devam eden proje ve yatırımları yerinde inceledi, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’tan çalışmalar ile ilgili bilgi aldı, görüş alışverişinde bulundu.

Çorlu’daki incelemelerine, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Akarsu Yapıları Şube Müdürlüğü’nce çalışmaları devam eden Şeyh Sinan Mahallesi Pir Sultan Caddesi Yağmur Suyu Menfezi yapım çalışmaları ile başlayan Başkan Albayrak daha sonra, Büyükşehir Belediyesi ve Çorlu Belediyesi iş birliğinde yapımı sürdürülen Trakya Gösteri ve Kongre Merkezi’ni, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ile birlikte ziyaret ederek devam eden çalışmaları ve gelinen son durumu inceledi.

Başkan Albayrak: “Trakya Gösteri ve Kongre Merkezi Çorlumuzda önemli bir ihtiyacı karşılayacak”

Trakya Gösteri ve Kongre Merkezi’nde çalışmaların büyük bir hızla devam ettiğini belirten Başkan Albayrak, “Çorlu’muzun önemli bir ihtiyacını karşılayacak olan Trakya Gösteri ve Kongre Merkezi’ni kısa süre içerisinde tamamlayarak halkımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz. İlçe belediyelerimizle koordineli bir şekilde halkımızı, hizmetlerin en kalitelisi ile buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

Trakya’nın En Büyük ve En Modern Sanat Kompleksi Olacak

Trakya Gösteri ve Kongre Merkezi, 21.435 m² arsa üzerinde toplam 6.900 m² taban oturumuna sahip. Çorlu halkını sanatla buluşturacak görkemli proje; kongre, gösteri, tiyatro, konser, ödül töreni ve konferans gibi sanatsal ve kültürel organizasyonlara ev sahipliği yapacak donanıma sahip. Trakya’nın en büyük ve en modern sanat kompleksinde 780 kişilik ana salon, 200 kişilik Black Box Theatre, 800 m² fuaye ve kafe alanı, iki simultane tercüme ekibi odası, projeksiyon ve görsel efekt odası, 11 adet sanatçı kulisi ve çoklu kulislerin yanı sıra 12’si engelli olmak üzere 233 araçlık otopark alanı bulunmaktadır.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BAŞKAN ALBAYRAK ERGENE'DE İNCELEMELERDE BULUNDUÖnceki Haber

BAŞKAN ALBAYRAK ERGENE'DE İNCELEMELERDE...

Can Dostlarımıza Kemoterapi ve Ozon Tedavisi UyguluyoruzSonraki Haber

Can Dostlarımıza Kemoterapi ve Ozon Teda...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar