282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.34
EURO34.879
ALTIN2393.5

Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde sanat söyleşileri devam ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde sanat söyleşileri devam ediyor
Abone ol
Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde sanat söyleşileri devam ediyor

 

TRAKYA Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Türkiye’nin önde gelen bilim, sanat ve kültür insanlarını ‘sanat’ üzerine konuşulan keyifli sohbetlerde dinleyiciyle buluşturmaya devam ediyor.

Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından organize edilen ve kültür-sanat dünyamıza önemli katkılar sağlamış birbirinden değerli akademisyen ve sanatçıların katılımıyla gerçekleşen “Sanat Söyleşileri” programının son konuğu Prof. İnsel İnan oldu.

Sosyal ve kültürel etkinlikleriyle toplumsal hayata önemli katkılar sunan Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, pandemi sürecinde çevrim içi olarak düzenlenen ‘sanat söyleşileri’ etkinliğini, uzun bir aranın ardından yüz yüze gerçekleştirmeye başladı. Güzel Sanatlar Fakültesi Konferans Salonu’nda, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. İnsel İnan’ın katılımıyla ‘açık alanlarda yeni ifade arayışları’ adlı söyleşi düzenlendi. Söyleşiye, Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Melihat Tüzün’ün yanı sıra akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Söyleşide Prof. İnsel İnan, çağdaş sanat ve sanat yaşamı üzerine katılımcılarla keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Türkiye’de ve dünyada açık alanlarda oluşturulan sanat eserlerinden örnekler sunan Prof. İnsel İnan sanatçı, sanat eseri ve izleyici bağlamında katılımcılara bilgiler verdi. Söyleşi, soru cevap kısmının ardından Prof. İnsel İnan’a, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Melihat Tüzün’ün teşekkür belgesi takdimi ve günün anısına çekilen fotoğraflarla son buldu.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kırklareli’de izinsiz kazı yapan 5 kişi yakalandıÖnceki Haber

Kırklareli’de izinsiz kazı yapan 5 kişi...

Keşan’ın düşman işgalinden kurtuluşu kutlandıSonraki Haber

Keşan’ın düşman işgalinden kurtuluşu kut...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar