282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.5915
EURO34.825
ALTIN2490.4

Trakya Üniversitesi radyosu Radyo Günebakan 1 yaşında

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Trakya Üniversitesi radyosu Radyo Günebakan 1 yaşında
Abone ol
Trakya Üniversitesi radyosu Radyo Günebakan 1 yaşında

EDİRNE,(DHA)-TRAKYA Üniversitesi radyosu Radyo Günebakan, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nun katılımıyla 1’inci yılını kutladı.

Bir hayalle ortaya çıkan ve zorlu yolculuklardan sonra Ağustos 2020’de test yayınlarına, Eylül ayında ise 106.2 Mhz frekansından karasal yayına başlayan Radyo Günebakan, kısa süre içerisinde büyük bir dinleyici kitlesine ulaştı.

Müziğe olduğu kadar söze de yer verilen bir radyoculuk anlayışı ile yola çıktıklarını dile getiren Radyo Günebakan Genel Yayın Yönetmeni Dr. Öğr. Üyesi Başar Hatırnaz “Yayın hayatında birinci yılını tamamlamış olmanın vermiş olduğu mutluluğu ve heyecanı yaşıyoruz. Radyomuz; bölgenin buluşma noktası oldu. İnternet ve aplikasyonlar üzerinden sesimizi dünyanın dört bir yanına ulaştırıyoruz. Pandemi nedeniyle programlarımızda istediğimiz düzeyi henüz yakalayamamış olmakla beraber yüz yüze eğitimlerin başlaması ile kısa sürede hedefimize ulaşacağız. Mottomuzda belirttiğimiz gibi yaşama ve her yeni güne değer katacağız” dedi.

Radyo Günebakan’ın kapılarının herkese açık olduğunu vurgulayan Genel Yayın Yönetmeni Hatırnaz, kendilerinden desteklerini esirgemeyen Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi ile çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

Birçok çalışmayı iş ve fikir birliğiyle sırasıyla hayata geçirdiklerini dile getiren Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, “Bir hayalle çıktığımız bu yolda kıymetli Başar Hocamız ve ekibinin olağanüstü çabaları ile bu projemizi hayata geçirdik. Teknolojik altyapısı ile herkesin kendinden bir şeyler bulabileceği yayıncılık anlayışıyla hareket ediyoruz. Üniversitemizden söyleyecek sözü, anlatacak hikâyesi ve paylaşacak bilgisi olan tüm çalışan ve öğrencilerimizi radyomuza davet ediyoruz.” dedi.

Yakın zamanda birçok programın hayata geçeceğini dile getiren Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, “Öğrencilerimizin geri dönüşü ile radyomuzda büyük bir hareketlilik yaşanacak. Yepyeni programlarla dinleyicilerimizin karşısına çıkacağız. Üniversitemiz ile bölgemiz ve Balkanlar arasında köprü olacak radyomuz, sesimizi çok daha geniş kitlelere taşıyacak. Sağlıktan sanata, eğitimden spora her alanda yapılacak programlar ve kaliteli müzik yayınlarıyla Radyomuz; Üniversitemizi, şehrimizi ve bölgemizi tüm dünyaya tanıtacak” diye konuştu.

‘Sizinle aynı frekanstayız’ sloganıyla tüm dinleyicilerini Radyo Günebakan’da buluşturduklarını ifade eden Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu; Genel Yayın Yönetmeni Dr. Öğr. Üyesi Başar Hatırnaz, Öğr. Gör. Nur Yılmaz Ercin, Öğr. Gör. Rüya Delice ve tüm ekibe teşekkür ederek hep birlikte 1’inci yıldönümü pastasını kesti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ÇORLU KENT KONSEYİ KADIN MECLİSİ BAŞKAN ADAYI BURCU ADIGÜZEL “ KADINLARIMIZ VE ÇOCUKLARIMIZ YALNIZ DEĞİL”Önceki Haber

ÇORLU KENT KONSEYİ KADIN MECLİSİ BAŞKAN...

Tekirdağ polisi kan bağışında bulunduSonraki Haber

Tekirdağ polisi kan bağışında bulundu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar