282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.3357
EURO34.8589
ALTIN2391.7

Trakya Üniversitesi ve Uzunköprü Belediyesi arasında iş birliği protokolü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Trakya Üniversitesi ve Uzunköprü Belediyesi arasında iş birliği protokolü
Abone ol
Trakya Üniversitesi ve Uzunköprü Belediyesi arasında iş birliği protokolü

TRAKYA Üniversitesi ile Uzunköprü Belediyesi arasında karşılıklı iletişimi ve iş birliğini güçlendirmek amacıyla protokol imzalandı.

Trakya Üniversitesi yerel yönetimler, kamu kurum ve kuruluşları ile iş birliklerini güçlendirmeye devam ediyor. Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ve Meslek Yüksekokulu ile Uzunköprü’de eğitim ve öğretim faaliyetlerinde bulunan Trakya Üniversitesi, Uzunköprü Belediyesi ile imzaladığı protokolle ilçeye olan katkısı ve desteğini genişletiyor.

Trakya Üniversitesi ve Uzunköprü Belediyesi arasında imzalanan protokollerle her iki kurum eğitim-öğretim, araştırma, sosyal, kültürel ve sportif konuların yanı sıra afet ve acil durumlar konusunda iş birliği ve eğitim faaliyetlerinde bulunacak. Uzunköprü Belediyesi’nde gerçekleşen törene Belediye Başkanı Özlem Becan, Trakya Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Öğr. Gör. Burak İşçimen ve iki kurum çalışanları katıldı. ‘Bilimsel, Sosyal, Kültürel ve Sportif İş Birliği Protokolü’ çerçevesinde her iki kurum birçok alanda ortak organizasyonlar düzenleyecek ve sosyal alanlardan iki kurum çalışanları indirimli olarak faydalanabilecek. Afet ve Afet Eğitimi İş Birliği Protokolü ise her iki kurumun afet öncesi, esnası ve sonrasında yapılması gerekenlere ilişkin iş birliği ile Uzunköprü’de yer alan okullardaki öğrenci ve çalışanlara yönelik afet ve acil durumlara hazırlık eğitimi verilmesi ve gerçekleştirilecek faaliyetlerin eş güdümlü olarak yürütülmesi konularını kapsıyor.

İmza töreninde konuşan Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan “İlçemizin, halkımızın ve çalışanlarımızın mutluluğu, huzuru ve emniyeti için Trakya Üniversitesi ile güzel bir iş birliğine imza attık. Hayata geçirdiğimiz bu iş birliği ile hem sosyal anlamda donatı alanlarımız zenginleşirken hem de olası afetlere karşı bilincimiz artacak. Bu iş birliğine imkân sağlayan Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na ve Öğr. Gör. Burak İşçimen’e teşekkür ederim” dedi.

Trakya Üniversitesi’nin daha önce Keşan Belediyesi ile hayata geçirdiği protokolün Uzunköprü Belediyesi ile de imzalandığını belirten Öğr. Gör. Burak İşçimen de, “Trakya Üniversitesinin kurumsal kabiliyet ve imkânları ile networkunu özel sektörün yanı sıra kamu kurum ve kuruluşları ile paylaşmaya hazırız. Uzunköprü Belediyesi ile imzaladığımız protokolle belediyenin sosyal donatı alanlarını çalışma arkadaşlarımız ve öğrencilerimizin kullanımına açıyoruz. Ayrıca iki kurum arasında ortak sanatsal, kültürel ve sportif faaliyetler gerçekleştireceğiz. Bir diğer protokolümüz de olası her türlü afete karşı iki kurum arasındaki eş güdümün sağlanması ve ortak hareket edilmesine yönelik olacak. İş birliklerimizi ilimiz geneline yaymak adına çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

Görüşmenin ardından, daha önce Trakya Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Gençlik Festivali’nde sergilenen Osman Özmen Yeltekin’in Yaban Kuşları fotoğraf sergisi, Uzunköprü Belediyesi Sanat Merkezi’nde sanat ve doğaseverlerin beğenisine sunuldu.

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yasaklı ırk köpekler, barınakta ölümü bekliyorÖnceki Haber

Yasaklı ırk köpekler, barınakta ölümü be...

Tekirdağ’da ’tefecilik’ operasyonu: 4 gözaltıSonraki Haber

Tekirdağ’da ’tefecilik’ operasyonu: 4 gö...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar