282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.4828
EURO34.8339
ALTIN2442.3

TRAKYADENT GÖRKEMLİ BİR AÇILIŞLA ÇORLU'DA HİZMETE BAŞLADI!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TRAKYADENT GÖRKEMLİ BİR AÇILIŞLA ÇORLU'DA HİZMETE BAŞLADI!
Abone ol
Çerkezköy'de büyük başarılara imza atan ve hekim kadrosuyla büyük takdir toplamaya devam eden Trakyadent, Çerkezköy'den sonra şimdi de Çorlu'da hizmete başladı.

1989'dan günümüze kadar vatandaşlara ağız ve diş sağlığı branşında hizmet veren Trakyadent, bugün gerçekleştirilen açılışla Çorlu'da da hizmet vermeye başladı.
Çorlu'da Çetin Emeç bulvarında düzenlenen açılışa Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İzzet Volkan, İYİ Parti Çorlu İlçe Başkanı Mehmet İlker Atasever, CHP Çorlu İlçe Başkanı Özgür Ertaş, MHP  Çorlu İlçe Başkanı İlhan Ermeydan, ÇTSO Meclis Başkanı Erdim Noyan, Çorlu Devlet Hastanesi Başhekimi Mustafa Dogan, Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı  Osman Tunca, Trakyadent Kurucusu Emre Pandar, Genel Müdür Yaşar Pala, Trakyadent Çorlu Direktörü Hamife Yavuz, muhtarlar, hekimler, STK üyeleri ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı. 

"BU TÜR HİZMETLER BİZLERİ MUTLU EDİYOR"

Açılış kurdelesini kestikten sonra ilk konuşmayı gerçekleştiren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak Tekirdağ'da hizmete açılan her işletmenin mutluluk getirdiğini ifade ederek;"Trakyadent Agız ve Diş Sağlığı Çorlu şubesinin açılışında sizlerle olmanın mutluluğu içerisindeyim. Biz göreve geldiğimizden bu yana nüfusumuz artmaya devam ediyor. Bu artma konusunda da sağlık bizler için çok önemli. Bu konuda güzel yatırımlar var. Ben açılan Trakyadent'e bol kazançlar ve başarılar diliyorum. Tüm Çorlululara hayırlı olsun."dedi.

"TRAKYADENT'İN ÇORLU'DA OLMASI BİZLERİ SEVİNDİRİYOR"

İkinci konuşmayı Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer gerçeklestirdi. Yüceer konuşmasında;"Buraya gelen, bizleri yalnız bırakmayan bütün konuklarımıza teşekkür ediyorum. Trakyadent'im Çorlu şubesinin açılışı hepimize hayırlı olsun. Bizler Trakyadent'in mesleki etiğini yıllardır Çerkezköy'de görmekteyiz. Bu hizmetin Çorlu'da da devam edecek olması çok güzel. Ben eminim ki son teknolojiyle en iyi hizmeti sunacaklar. Tekirdag'ın her ilçesindeki açılışlar bizleri cok mutlu ediyor. Özellikle sağlığa dair hizmetlerin açılması ayrı bir mutluluk. Cünku yaşam bize Allah'ın lütfu. Önce sağlık ağızdan başlıyor. Bu yüzden bu kıymetli yer işin ehli insanlar ve teknolojiyle en iyi hizmeti sunacak. Allah utandırmasın, hepimize hayırlı olsun."ifadelerini kullandı.

"DAHA DA BÜYÜYECEĞİZ"

Trakyadent kurucularından Diş Hekimi Emre Pandar ise  Trakyadent'in hızla büyüdüğünü kaydederek;" Açılalı biraz zaman oldu ama ikinci katı aktive ettikten sonra açılmak istedik. Çerkezköy'den sonra Çorlu ikinci durağımız oldu. Ağız ve dış sağlığında her gün daha da ileri gideceğiz. Kailteli hizmet sunmaya da devam edeceğiz. Yedi klinikli bir yer tüm uzmanlarımız hem Çerkezköy hem burada hizmet veriyor. Fiyat politikamiz Çerkezköy ile aynı. Biz halktan yanayız. Önce halkımız diyerek bu yola çıktık. Öyle ki talep çok güzel. Zaten Çerkezköy'de her zaman Çorlu için talep vardı. Artık hastalarımız buraya geliyor. Biz oradaki tecrübeyi buraya getirdik. Bizim için her şey çok iyi gidiyor. Her branşta uzmanlarımız var, keza cihazlarımız son teknoloji. Hepimize hayırlı olsun diyor ve sağlıklı günler diliyorum."şeklinde konuştu. 


Candan her konuklarimiza teşekkür ediyorum. Hosgeldiniz diyorum. Açılışımız hayirli olsun. Bizler trakyadentin mesleki etigini yillardir Çerkezkoy'de gormekteyiz. Bu hizmet Çorlu'da da devam edecek. Ben eminim ki son teknolojiyle en iyi hizmeti sunacaklar. Tekirdağ'ın her ilcesindeki açılışlar bizleri cok mutlu ediyor. Ozellikle sagliga dair hizmetlerin acilmasi ayri bir mutluluk. Çünku yaşam bize Allahin bir lutfu. Önce saglik ağızdan basliyor. Bu kiymetli yer işin ehli insanlar ve teknolojilerle.. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Süloğlu’nda yaya önceliği etkinliğiÖnceki Haber

Süloğlu’nda yaya önceliği etkinliği

Yunanistan’a kaçmak isterken yakalanan 1’i PKK’lı 2 kişi tutuklandıSonraki Haber

Yunanistan’a kaçmak isterken yakalanan 1...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar