282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.5981
EURO34.8121
ALTIN2508.9

TÜ, ‘Üniversiteni keşfet YÖK sanal fuarı 2022’de öğrenci adaylarıyla buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TÜ, ‘Üniversiteni keşfet YÖK sanal fuarı 2022’de öğrenci adaylarıyla buluştu
Abone ol
TÜ, ‘Üniversiteni keşfet YÖK sanal fuarı 2022’de öğrenci adaylarıyla buluştu

EDİRNE,(DHA)-TRAKYA Üniversitesi (TÜ), YÖK tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen ‘Üniversiteni keşfet YÖK sanal fuarı 2022’ye katılarak üniversite tercihi yapacak öğrenci adaylarıyla buluştu.

TÜ, YÖK tarafından organize edilen ve üniversiteler ile programlarının dijital ortamda tanıtılmasını hedefleyen ‘Üniversiteni keşfet YÖK sanal fuarı 2022’ tercih fuarına katıldı. TÜ’nün dijital olarak tanıtıldığı fuarda, öğrenci adaylarına Edirne ve TÜ hakkında bilgiler verildi. TÜ, Türkiye’nin farklı yerlerinden sanal fuara katılan çok sayıda öğrenci ile bir araya geldi.

Türkiye’den yaklaşık 200 yükseköğretim kurumuyla birlikte Trakya Üniversitesinin tanıtıldığı fuara öğrenci adaylarının ilgisi yoğun oldu. TÜ’yü tercih etmeyi düşünen öğrenciler, merak ettikleri hususlarda canlı sohbet yoluyla TÜ’nün uzman personelleri tarafından bilgilendirildi. Öğrencilerden gelen soruları yanıtlayan akademik ve idari personeller, bölüm ve programlar ile akademik yapı, sosyal ve kültürel olanaklar, yurt ve konaklama imkânları, burslar, destekler, öğrenci kulüpleri, etkinlikler ve kampüs yaşamı başta olmak üzere birçok konuda ayrıntılı bilgiler paylaştı. Fuar süresince Trakya Üniversitesinin akademik birimleri tarafından gerçekleştirilen webinarlar ile tercih etmek istedikleri bölümler ve programlar hakkında detaylı bilgi sahibi olan öğrenci adayları, üniversite ile ilgili her türlü bilgi, tanıtım içeriği ile resim galerisi vb. materyallere de TÜ standı üzerinden ulaşabildi. TÜ’nün öğrencilerine sağladığı akademik ve sosyal olanaklar hakkında üniversite standını ziyaret eden ve üniversite temsilcileriyle çevrim içi olarak görüşme imkanı bulan aday öğrenciler, stanttan olumlu izlenimlerle ayrıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bulgaristan’da laboratuvar krizi; Türk TIR’ları 3 gündür sınırda bekliyor (2)Önceki Haber

Bulgaristan’da laboratuvar krizi; Türk T...

Hırsızlık şüphelisi çalıntı otomobille kaçarken yakalandıSonraki Haber

Hırsızlık şüphelisi çalıntı otomobille k...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar