282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.5614
EURO34.9578
ALTIN2442.9

Türk Kızılayı Edirne Şubesi, olağan genel kurulunu yaptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Türk Kızılayı Edirne Şubesi, olağan genel kurulunu yaptı
Abone ol
Türk Kızılayı Edirne Şubesi, olağan genel kurulunu yaptı

TÜRK Kızılayı Edirne Şubesi tarafından gerçekleştirilen olağan genel kurulda, mevcut başkan Kadir Çakay, tek listeyle girdiği seçimde yeniden yönetim kurulu başkanlığına seçildi. Genel kurula, Türk Kızılayı Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Tan da katılarak, yeni yönetime başarılar diledi.

Edirne’de Türk Kızılayı Şubesi, olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) konferans salonunda düzenlenen genel kurulda, şubenin yönetim kurulu, denetim kurulu ve yüksek istişare danışma kurulu üyeleri seçildi. Genel kurula Edirne Valisi Ekrem Canalp, Adalet ve Kalkınma Partisi Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Türk Kızılayı Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Tan, ilçe belediye başkanları, meslek odaları başkanları ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı. Genel kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Türk Kızılayı Yönetim Kurulu Üyesi Tan, Kızılay’ın 2020 yılında 30 milyon, 2021 yılında da 40 milyon kişiye el uzatmış dünya çapında bir kurum olduğunu ifade ederek, ”Burada seçilen arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Aramızdan ayrılacak arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Böyle güzel bir teveccüh gösterdiğin için Edirne’ye de minnettarım. Genel Başkanım adına da hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.

Türk Kızılayı Edirne Şube Başkanı Kadir Çakay da, yönetiminde bulundukları dönemde yaptıkları faaliyetleri anlattı. Çakay’ın ardından genel kurulda faaliyet ve mali raporun sunumu gerçekleştirildi. Genel kurulda tek listeyle seçime giren ve 117 üyenin oyunu alan Kadir Çakay, yeniden Türk Kızılayı Edirne Şubesi’nin başkanlığına seçildi.

Seçimin sonucunda yönetim kurulu üyeleri ise şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu: Ayhan Demir, Mehmet Eren, Murat Şarbalkanlı, Cüneyt Levent, Murat Şahin, Muradiye Akcan, Mesut Türkoğlu, Mehmet Can Altuğ, Evren Eytiş ve Emre Erduran.

Denetim kurulu: Rıdvan Canım

Yüksek istişare danışma kurulu: İbrahim Tarancı, Ayşe Aşılıoğlu, Serkan Liznak, Erkan Bakır, Sibel Yıldırım, Metin Çilkaya, Tülin Doğan, Pınar Ersaçmış ve Kamil Tunca.(DHA)

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sokullu Mehmet Paşa Kadın Hentbol Takımı Play-Off’a kaldıÖnceki Haber

Sokullu Mehmet Paşa Kadın Hentbol Takımı...

Kırklareli’nin Karadeniz’e kıyı beldesi Kıyıköy’de balıkçılardan mayın önlemiSonraki Haber

Kırklareli’nin Karadeniz’e kıyı beldesi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar