282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.455
EURO34.829
ALTIN2438.6

*Ultra Berrak ailesine iki yeni ürün

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
*Ultra Berrak ailesine iki yeni ürün
Abone ol
Dünya standartlarında temizlik kâğıdı üreten Lila Group’un ekonomik markası Ultra Berrak, ürün gamına iki yeni ürün ekleyerek üstün performans ve kaliteyi düşük maliyetle evinize taşıyor.

Kullanıcılarının hayatını kolaylaştıran ürünleri ile dikkat çeken Lila Group’un ekonomik markası Ultra Berrak, bütçesini düşünürken kaliteden ödün vermek istemeyenlere yeni seçenekler sunuyor.

 

Ekonomik segmentte en yüksek kaliteyi sunmayı hedefleyen Ultra Berrak, 4'lü, 12’li, 16’lı, 24’lü ve 32’li paketleri ile ihtiyaca göre farklı paket boyu alternatiflerini kullanıcılarına ulaştırırken, 8’li paketi de seçeneklerine eklemeyi unutmadı. İki katlı yapısı ile daha yumuşak ve daha dayanıklı olan Ultra Berrak, tuvalete atıldığında ise kolayca eriyor.

 

Ultra Berrak, beyaz rengi ve şık desenine bir de çiçek kokusunu ekleyerek, yeni ürünü Çiçek Kokulu 32’li tuvalet kâğıdını koku sevenler için tasarladı. Ultra Berrak ailesinin ilk ve tek kokulu ürünü olarak raflarda yerini alan Çiçek Kokulu 32’li tuvalet kâğıdı hem farklı hem hesaplı ürün isteyen tüketicilerin yeni gözdesi olacak. Çiçek kokusu sayesinde kullanım sırasında ferahlık hissi veren tuvalet kâğıdı banyoların havasını değiştirecek.

 

Ultra Berrak, peçete, mendil, kâğıt havlu ve tuvalet kâğıdı kategorilerindeki geniş ürün gamı ile ihtiyaç duyulan her alana çözüm üretiyor.

 

Lila Group Hakkında

Kökleri 100 yıl öncesine dayanan Lila Group, 2006 yılında yatırım kararı almasıyla yüzde yüz yerli sermaye ile 2007 yılında Çorlu’da dünya standartlarında temizlik kağıtları üretme vizyonuyla hijyenik temizlik kağıtları üretime başladı. 2012 yılında yapılan yeni yatırımlarla faaliyet alanını genişleten Lila Group, 2020 yılı ilk çeyreğinde hayata geçirdiği kağıt üretim yatırımı ile kapasitesini 220.000 tona ve konverting yatırımıyla da konverting üretim kapasitesini 120.000 tona yükselten Lila Group bu yatırımlarla birlikte Avrupa’da aynı kampüste üretim yapan sektörünün tam entegre en büyük ikinci oyuncusu olmuştur.  Bugün yaklaşık 3 Milyar TL’lik Türkiye temizlik kağıtları pazarı toplamında ilk 3’te yer alan Lila Group, Türkiye’deki kullanıcılarına Sofia, Maylo, Berrak ve Nua Professional markaları ile ulaşırken dünyanın dört bir yanında yer alan 80’i aşkın ülkeye yarı mamul ve mamul ihracatı yaparak ülke ekonomisi için katma değer sunuyor. Detaylı bilgi için www.lilagroup.com

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
AA muhabiri Muhterem Erkul vefat ettiÖnceki Haber

AA muhabiri Muhterem Erkul vefat etti

Tekirdağ'da ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alındıSonraki Haber

Tekirdağ'da ormanlık alanda çıkan yangın...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar