282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

VALİ AZİZ YILDIRIM'IN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
VALİ AZİZ YILDIRIM'IN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
Abone ol
Demokratik bir ülkenin vazgeçilmez unsuru olan basın mensupları, vatandaşlarımızın bilgi ve haber alma hakkının karşılanmasını sağlayarak vatandaşlarımızın bilgilenmesinde ve bilinçlenmesinde çok önemli bir görev üstlenirler.

Basın mensupları, aynı zamanda vatandaşlarımızın ihtiyaç, talep ve beklentilerinin yansıtılmasında önemli görevler üstlenerek önemli bir kamu hizmeti yapmaktadır.

Yerel basın mensupları, kamuoyunun beklentilerini yansıtmanın yanı sıra ilimizde hayata geçirilen projeleri, çalışmaları, etkinlikleri haber yaparak ilimizin sosyal, kültürel, ekonomik yönden gelişimine de katkı sağlamaktadır.

Basın mensuplarımız,  yaptıkları haberler ve yazdıkları yazılarla, Milli ve manevi değerlerimizin benimsetilmesinde, Milli hissiyatın uyanmasında da etkili olmaktadır.

Basın mensupları, tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 pandemisi sürecinde vatandaşlarımızı bilgilendirmiş, alınan tedbirlerden haberdar ederek salgınla mücadele sürecinde önemli bir rol üstlenmişlerdir. Bu süreçte Mülki İdare Amirleri’ne ve kamu görevlilerine yardımcı olan tüm basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum.

Basınımız vasıtasıyla, koronavirüs tedbirlerini vatandaşlarımıza bir kez daha hatırlatıyorum:Aşı olmanın yanında maske, sosyal mesafe, el hijyeni kurallarına riayet etmeye devam edelim. Hatırlatma dozu da denilen 3. doz aşıyı olarak virüse karşı kendimizi daha iyi koruyalım. Aşı, tedbir ve hep birlikte mücadele ile koronavirüsü tamamen etkisiz kılacağız.

Basınımızın güçlenmesi, Tekirdağ’ın güçlenmesi demektir. Bu yüzden yerel gazetelerimizi satın alarak evlerimizde, iş yerlerinde, kahvehanelerde, çay bahçelerinde bulunduralım, internet haberciliği yapanları takip edelim ve yerel basınımızın güçlenmesine vesile olalım.

Kamuoyunu doğru bilgilendirmek adına gece gündüz demeden fedakârca görev yapan tüm basın çalışanlarımızın “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutluyor, meslek hayatlarında başarılarının devamını diliyorum.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Edirne ve İstanbul’da sahte içki operasyonuÖnceki Haber

Edirne ve İstanbul’da sahte içki operasy...

TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ KAYNAKLARINI ADALETLİ DAĞITMALIDIRSonraki Haber

TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ KAYNAKLARINI...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar