282 üst
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3274
EURO35.1256
ALTIN2295.7

Vali Aziz Yıldırım'ın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Aziz Yıldırım'ın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı
Abone ol
Demokratik düzenimizi hedef alarak devletimizin bölünmez bütünlüğünü milli birlik ve beraberliğimizi parçalama maksadıyla gerçekleştirilen 15 Temmuz hain darbe girişiminin milli irade tarafından eşsiz bir kahramanlık örneğiyle bertaraf edilişinin 5’inci yılını hep birlikte idrak etmekteyiz.

15 Temmuz gecesi, devlet kurumlarımızın içerisine yerleşmiş, devletimizden maaş alan hainler ve işbirlikçileri, milletimize, Cumhurbaşkanımıza, Türkiye Büyük Millet Meclisimize ve hükümetimize karşı haince ve alçakça bir darbe girişimine kalkışmışlardır.

O gece, dış güçlerin cesaretlendirmeleri ile içimize sızmış hainler, sinsice planlarını uygulamaya çalışmış, milletimizi esaret altına almaya, devletimizi ele geçirmeye çalışmışlardır.

Milletimiz, engin irfanıyla darbe girişiminin ilk saatlerinden itibaren tüm gerçekleri görmüş ve hemen harekete geçmiştir. Kadınıyla erkeğiyle, genciyle yaşlısıyla her kesimden insanıyla ülkesinin sahipsiz olmadığını göstermiştir.

O gece, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın cesareti ve çağrısı ile meydanlara çıkan kahraman milletimiz, dünyada eşine rastlanılmaz bir cesaretle hainlere gereken dersi vermiş, bayrağımızın indirilemez, ezanımızın susturulamaz olduğunu o gece tüm dünyaya Rabbimizin inayetiyle bir kez daha kanıtlamıştır.

Büyük Türk Milleti; nereden gelirse gelsin açıkça veya haince yapılan bütün saldırıları ve düşmanca kalkışmaları, 15 Temmuzda olduğu gibi, daima geri püskürtecek inanç, cesaret, iman ve kararlılığa sahiptir. Türkiye Cumhuriyeti; hür, bağımsız ve aydınlık yarınlara doğru ilerlemeye devam edecektir.

Bu vesileyle, birlik ve beraberliğimizin sonsuza kadar daim olması ve ülkemizin benzer ihanetlerle bir daha karşılaşmaması duasıyla, 15 Temmuz gecesi devletimizin bekası için canlarını feda ederek, şehadet şerbeti içen aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle, saygıdeğer ailelerini şükranla anıyor, milli irademize sahip çıkan değerli Tekirdağ’lılara sevgi ve saygılarımı sunuyorum.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Çalışmalarına Devam EdiyorÖnceki Haber

Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarı...

Tekirdağ’da kavga ihbarına giden bekçiler silahlı saldırıya uğradı: 1 şehit, 1 yaralıSonraki Haber

Tekirdağ’da kavga ihbarına giden bekçile...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar