282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.4935
EURO34.8769
ALTIN2482.5

Vali Canalp, Meriç’te düzenlenen Öğretmenler Günü programına katıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Canalp, Meriç’te düzenlenen Öğretmenler Günü programına katıldı
Abone ol
Vali Canalp, Meriç’te düzenlenen Öğretmenler Günü programına katıldı

 

EDİRNE Valisi Ekrem Canalp, 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliklerine katılmak üzere gittiği Meriç ilçesinde öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılandı.

Edirne Valisi Ekrem Cnalp, Meriç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçede düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler günü etkinliklerine katıldı. Canalp yaptığı konuşmada, “Dünyada ve Türkiye’de pek çok mesleğin günü vardır ve bu mesleğin mensupları da günleri geldiği zaman kendilerince kurumların hazırlamış oldukları belli aktiviteler çerçevesinde bugünleri kutluyorlar. Meslek günleri içerisinde en coşkulu, en heyecanlı şekilde kutlanan ve sadece kendi meslek mensupları arasında değil, toplumun geneli itibariyle herkes tarafından bilinen ve söylenilen meslek günü hangisidir desek bu öğretmenler günüdür. Başka hiçbir meslek bu şekilde bilinen ve değer verilen bir gün unvanını alabilmiş değildir. Eğer ki sokaktan geçen her insana sorsak belli meslekleri söylesek, sıralasak ve bunların günleri hangi gündür desek bunlar içerisinde en fazla hiç şüpheniz olmasın Öğretmenler Günü ön plana çıkacaktır. Bugün buradan başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden ve şehit düşen öğretmenlerimizi rahmetle anıyor, görevi başındaki öğretmenlerimize ise başarılar diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından yeni atanan öğretmenler yemin ederek görevlerine başlarken, ilçede eğitim öğretimine devam eden öğrenciler tarafından çeşitli etkinlikler düzenlendi. Öğretmenler korosu tarafından sunulan mini konser ise ilgi ile izlendi.  Öğretmenler günü nedeniyle düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon dallarında düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Vali Canalp, programın sonunda emekliye ayrılan öğretmenlere teşekkür belgesi vererek bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TBMM Başkanı Şentop, Tekirdağlı öğretmenlerle çevrimiçi bir araya geldiÖnceki Haber

TBMM Başkanı Şentop, Tekirdağlı öğretmen...

Doç. Dr. Varol: Trakya’nın havası kirliSonraki Haber

Doç. Dr. Varol: Trakya’nın havası kirli

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar