282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.4809
EURO34.9873
ALTIN2436.1

VEKİL ADAYI KESKİN: HALKIMIZA HİZMET ETMEK BOYNUMUZUN BORCU BİZ DE TAŞIN ALTINA ELİMİZİ KOYDUK!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
VEKİL ADAYI KESKİN: HALKIMIZA HİZMET ETMEK BOYNUMUZUN BORCU BİZ DE TAŞIN ALTINA ELİMİZİ KOYDUK!
Abone ol
AK Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Mustafa Keskin, bugün gerçekleştirilen basın açıklaması ile vatandaşlara seslendi. Çorlu'nun bir milletvekilinin olması gerektiğinin altını çizen Keskin:" Halkımıza hizmet etmek boynumuzun borcudur."dedi.

Büyük bir destek ile bu yola çıktığını belirten Keskin açıklamasında şu ifadeleri kullandı:" 3 yıldır aktif olarak gördüğüm başkanlık görevini milletvekili aday adaylığı için bırakıyorum. Bu 3 ay içerisinde her zaman sahalarda olduk. Her doğal afette halkımızın yanında olduk. Bölgemize gittik yaraları sardık. Nitekim 14 Mayıs'ta yapılacak olan genel seçimler için ben de aday adaylığımı ilan ettim. Vatana hizmet bizim boynumuzu boynumuzun borcu. Bu zamana kadar hizmet ettik ama daha da hizmet etmek için bu davaya baş koyduk. Şehrimize en iyi hizmeti verebilmek adına, şehrimizi daha da iyi konuma getirebilmek için hiçbir işten kaçmadık, taşın altına elimizi koyduk. Hepinize çok teşekkür ediyorum buraya geldiğiniz için fakat ben bir teşekkürü de AK Parti aileme yapmak istiyorum. Bu zamana kadar güzel işler yaptık ve güzel işler yapmaya da devam edeceğiz. 14 Mayıs seçimlerinin tüm ülkemize hayır getirmesini diliyorum. Bizler AK Parti olarak bu bayrağın altında vatanımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Burada önemli mesele Çorlu'muzun bir milletvekili olması. 

"ŞEHRİMİZE PRESTİJ KATACAK ÇOK VAADİM VAR"

Çorlu 300.000 nüfuslu bir ilçe. Trakya'nın başkenti diyebiliriz. Güzel bir zaferle bu seçimlerden ayrılacağımızı düşünüyorum. Bizler ne istediysek hükümetimiz bu zamana kadar görevlerini yerine getirdi. Yüzme havuzu, okul onarımı daha birçok konuda birlikte güzel işler başardık. Devlet hastanemizin kapasitesini arttırma gibi bir talebiniz oldu bu da bakanlık tarafından izlenme sürecinde. Vekil olursam tabii ki de şehrimize prestij katacak çok bastım var. Bunları zamanı gelince tek tek açıklayacağım. Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Çorlumuza Tekirdağ'ımıza hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum." dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ŞAKA GİBİ GELİYOR AMA!Önceki Haber

ŞAKA GİBİ GELİYOR AMA!

VEKİL ADAYI ACAR: ÇORLU'MUZA EN İYİ HİZMETİ SUNACAĞIMIZDAN HİÇ ŞÜPHEM YOK!Sonraki Haber

VEKİL ADAYI ACAR: ÇORLU'MUZA EN İYİ HİZM...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar