282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2499.5

VEKİL ADAYI TURNA: ÜLKEME HİZMET ETMEK İÇİN GÖREVİMDEN AYRILIYORUM!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
VEKİL ADAYI TURNA: ÜLKEME HİZMET ETMEK İÇİN GÖREVİMDEN AYRILIYORUM!
Abone ol
Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Murat Turna, Yaptığı Basın Açıklamasıyla Milletvekili Aday Adayı Olma Düşüncesi Sebebiyle Görevinden İstifa Ettiğini Duyurdu. En Büyük Hedefinin Kul Hakkı Yememek Olduğunun Altını Çizen Turna, Tüm Esnaflardan Da Helallik İstedi.

6 yıldır sürdürdüğü Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı görevinden 16 Mart itibarıyla ayrılan Murat Turna, yaptığı basın açıklamasıyla vatandaşlara seslendi. Bu zamana kadar gerçekleştirdiği plan ve projelerinden de bahseden Turna,  açıklamasında şu ifadeleri kullandı:" 
Çok Kıymetli Basın Mensuplarımız, Bizleri Şuan Canlı Yayın Aracılığıyla İzleyen Saygıdeğer Tekirdağ'lı  Hemşerilerim, Öncelikle Her Birinizi Ayrı Ayrı Sevgi Ve Saygı İle Selamlıyorum. Başta Ülkemizin Kurucusu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk Ve Silah Arkadaşları Olmak Üzere, Azız Vatanımız, Milletimiz İçin Canlarını Vermiş Tüm Şehitlerimizi, Ebediyete İntikal Etmiş Olan Gazilerimizi, Vatanımıza Hizmet Etmiş, Emeği Geçmiş Devlet Büyüklerimizi Rahmet Ve Minnetle Anıyorum. Ayrıca Geçtiğimiz Günlerde Üst Üste Yaşadığımız, 11 İlimizi Yerle Yeksan Eden, Asrın Felaketi Olarak Tarihe Geçen Depremlerde Ve Dün Yaşanan Sel Felaketinde, Hayatını Kaybeden Vatandaşlarımıza da Allah'tan Rahmet, Yaralananlara Acil Şifalar, Yakınlarına İse Sabır Ve Güç Kuvvet Diliyorum.

HİÇBİR ZAMAN KOLTUĞUMDAN GÜÇ ALMADIM HEP GÜÇ VERDİM"
Disiplin, Denetleme Ve Çorlu Esnafımızın Teveccühü İle 11 Mart 2018 Yılında Göreve Başladığım Ve 5 Mart 2022 Tarihinde Yine Üyelerimizin Takdiri İle Güven Tazelediğim, Bugüne Kadar Dürüstlük, Hassasiyet Ve Şeffaflıkla Yürüttüğüm, Çorlu Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı Görevimden; İlimize, Vatanımıza Ve Milletimize Faydalı Olabilmek, Vatandaşlarımızın, Mahallerimizin, İlçelerimizin Sorun Ve Sıkıntılarını En Hızlı Şekilde Çözüme Kavuşturabilmek İçin Milliyetçi Hareket Partisi 28. Dönem Milletvekili Aday Adayı Olmak Düşünce Ve Arzusu İle "2839 Sayılı Kanunun 18. Maddesi" Gereği Görevimden Ayrılmış Bulunmaktayım. Görev Yaptığım Bu Süre İçerisinde Şahsıma Güvenerek Destek Veren Çorlu Esnafımıza, Süreçte Bizlere Destek Olan Tüm Mülki Amirlerimize, Kamu Ve Sivil Toplum Kuruluşları Yönetici Ve Çalışanlarına, Yerel Yöneticilerimize, İlimiz Ve Esnaflarımız İçin Emek Sarf edip Mücadele Veren Desteğini Benden Eksik Etmeyen, Alınan Her Kararı İstişareler Sonucu Oy Birliği İle Almış Olduğumuz, Çorlu Esnaf Ve Sanatkarlar Odamızın İtibarını Hak ettiği Konuma Getirdiğimiz, Birlikte Görev Yaptığım Yönetim Kurulu Arkadaşlarıma, Tüyü Bitmemiş Yetimin Hakkının Ve Esnafımızın Alın Terinin Bulunduğu Odamızın, Daha Neler Yapabiliriz Mücadelemde Canla Başla Çalışıp Üyelerimize Gönülden Hizmet Veren, Sıkı Çalışma Anlayışıma Katlanan Oda Çalışma Arkadaşlarıma, Her Zaman Sorunlarımızı Duyurmamıza Aracılık Eden Tüm Basın Kuruluşlarımıza, Basın Mensubu Arkadaşlarımıza Şükranlarımı Sunarım. Hiçbir Zaman Oturduğum Koltuktan Güç Almadım! Aksine Güç Vermeye Çalıştım. 

"HERKESTEN HELALLİK İSTİYORUM" 

Kimsenin Adamı Olmadım.. Her Zaman Doğruya Doğru, Yanlışa Yanlış Dedim. Şahsi Menfaat Ve Çıkar Gütmeden, Dürüstlük İlkesi İle, Elimden Gelenin En İyisini, Canla Başla Yapma Mücadelesi Verdiğim, En Büyük Korkumun Hak Yemek Ve Yanlış Anlaşılmak Olduğu, Bu Süreçlerde Her Türlü Dikkat Ve Gayretıme Rağmen Beşeri İlişkilerde Kırdığım, Üzdüğüm Ve İstemeden Hak Oluşturacak Bir Problem Yaşadığım Arkadaşlarım, Esnafımız Olmuşsa Haklarını Helal Etmelerini Diliyorum. Şahsen, Tüm Taraflara Varsa Hakkımı Helal Ediyorum. Herkesi Sevgi Ve Saygı İle Selamlıyor, Allah'a Emanet Ediyorum." Dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ÇORLU'DAN BİR ADAY DAHA KORAY ÖNSEL ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU GERÇEKLEŞTİRDİ!Önceki Haber

ÇORLU'DAN BİR ADAY DAHA KORAY ÖNSEL ADAY...

Gürültü yapan komşularına kızdı, ’Daha kötü insanlara satılıktır’ yazısı asıp evini satışa çıkardıSonraki Haber

Gürültü yapan komşularına kızdı, ’Daha k...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar