282 üst
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3323
EURO35.0771
ALTIN2285.6

Yeni Proje Tüm Trakya’ya Hitap Edecek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yeni Proje Tüm Trakya’ya Hitap Edecek
Abone ol
Ergene İlçesine yapılan birçok projeler ile diğer belediyelere örnek olan Ergene Belediyesi yeni yapacağı proje ile sadece Ergene halkına değil tüm Trakya’ya hitap edecek.

Sevgi Kenti Ergene Belediyesinde 20 yıllık Belediyelerin yapamadığı hizmet ve yatırımları 7 yılda yapan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel şimdi de Marmaracık mahallesine yapacağı yeni proje için kolları sıvadı. Başkan Yüksel Marmaracık Mahallesinde bulunan Gölet Kafe ve Restoran ile sadece Ergene halkına değil tüm Trakya’ya hitap edeceğini belirtti.

Ergenenin Cazibe Merkezi Olacak

Marmaracık mahallesinde yapılacak yeni proje ile ilgili olarak Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Ergene Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle muhtarı ve müdürler ile karşılıklı fikir alış verişinde bulundu. Ergene’de yine tarihi bir projenin altına imza atacaklarını belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Marmaracık Gölet Kafe ve Restoranımızı çok amaçlı kullanacağız. Bu güzel projemizin içinde kapalı düğün salonu, yazlık düğün salonu, kır düğün salonu, basketbol, voleybol, tenis sahaları, Restoran, kafeterya, spor alanları, yürüyüş yolları, anfi tiyatro, piknik alanları, derneklerimiz için etkinlik alanları ve su şelalesi yapacağız. Burası Ergenenin cazibe merkezi olacak” dedi.

Hizmette Kimse Bizimle Yarışamaz

Hizmette kimsenin kendileri ile yarışamayacağını belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Yeni kurulan bir ilçe olmamıza rağmen 7 yıl gibi kısa bir sürede ilçemize tarihi yatırımlar yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Modern yaşanılabilir bir yer haline gelen Ergenemiz günden güne daha da gelişiyor ve büyüyor. Ergene ilçemize yapmış olduğumuz yatırımlar ile şunu iddia ediyorum ki hizmette kimse bizimle yarışamaz. Kültür’den spor’a, sağlık hizmetlerinden, yol hizmetleri gibi bir çok alanda hizmetlerimiz ve projelerimiz oldu. Ergene halkımıza söz verdiğimiz gibi durmadan, yorulmadan ve dinlenmeden çalışmaya devam edeceğiz. Ergene’de yaşayan vatandaşlarımız her zaman her şeyin en iyisini hak ediyor” dedi.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel son olarak kısa bir süre önce Ergene’de hayata geçirilen Lavanta bahçeleri ve Velimeşe Gölet kafe hakkında da açıklamaya yaptı. Başkan Yüksel, “2019 yılında ekimini yaptığımız Lavantalarımız bu sene çiçek verdi ve Ergenemiz mor renkli lavanta tarlaları ile süslendi. Vatandaşlarımızın lavanta tarlalarına göstermiş olduğu yoğun ilgi bizleri çok mutlu ediyor. Lavanta tarlamız gibi yeni bir proje olan Velimeşe Gölet Kafemizde halkımızın hizmetine sunuldu. Bu güzel projemiz düğün, nişan yapacak genç çiftlerimize ev sahipliği yaptığı gibi kafe kısmında da vatandaşlarımız keyifle vakit geçiriyorlar. Vatandaşlarımızın hizmetine sunduğumuz bu iki güzel projemizin de halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Büyükşehir Belediyesinden Personele İş Sağlığı ve Güvenliği EğitimiÖnceki Haber

Büyükşehir Belediyesinden Personele İş S...

Kırklareli’nden kısa kısaSonraki Haber

Kırklareli’nden kısa kısa

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar