282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.5732
EURO34.9814
ALTIN2425.3

YENİLENEN CUMHURİYET MEYDANIMIZDA 100. YIL COŞKUSU

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
YENİLENEN CUMHURİYET MEYDANIMIZDA 100. YIL COŞKUSU
Abone ol
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde büyük ve meşakkatli yolda kazanılan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yılı dolayısıyla yenilenerek modern bir görünüme kavuşan Cumhuriyet Meydanı’nda kutlama programı düzenlendi.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları sabah 09.30’da Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Akyıldız, Belediye Başkanımız Vahap Akay’ın yenilenen Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk sunmaları, saygı duruşunda bulunulması ve akabinde İstiklal Marşımızın okunması ile başladı.

YENİ MEYDANDA İLK TÖREN

Daha sonra Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü tarafından Çerkezköy Kaymakamlığı’nda tebrikler kabul edildi ve ardından Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Akyıldız, Belediye Başkanımız Vahap Akay yenilenerek modern bir görünüme kavuşan Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan vatandaşlar ile askeri birliklerin Zafer Bayramlarını kutladı.

Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Akyıldız, Belediye Başkanımız Vahap Akay’ın Cumhuriyet Meydanı’nda yerini almasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşımız okundu. Günün anlam ve önemine ilişkin konuşmanın yapılmasının ardından Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Halk Oyunları Topluluğu’nun gösterileri ile program devam etti. Büyük Zaferimizin 100. Yılı kutlamaları Çerkezköy 3’üncü Zırhlı Tugay Komutanlığı askeri birliklerinin tören geçidi ile sona erdi.

Kutlama programına Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Akyıldız ve Belediye Başkanımız Vahap Akay’ın yanı sıra Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Burak Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcılarımız Nedim Yılancı ve Enver Bayram, Belediye Meclis Üyelerimiz, siyasi partilerin ilçe başkanları, resmi kurum ve kuruluş temsilcileri, askeri erkan, gazilerimiz, şehit yakınları ile vatandaşlar katıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Trakya’da Zafer Bayramı, coşkuyla kutlandıÖnceki Haber

Trakya’da Zafer Bayramı, coşkuyla kutlan...

Vali Kırbıyık: Edirne’de ayçiçeği rekoltesi 300 bin ton üzerinde olacakSonraki Haber

Vali Kırbıyık: Edirne’de ayçiçeği rekolt...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar