282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Yıllardır aradığı altın zincir tamire verdiği dolaptaki mendilden çıktı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yıllardır aradığı altın zincir tamire verdiği dolaptaki mendilden çıktı
Abone ol
Yıllardır aradığı altın zincir tamire verdiği dolaptaki mendilden çıktı

Nuri ÇAĞLAR/ŞARKÖY(Tekirdağ), (DHA)- TEKİRDAĞ’ın Şarköy ilçesinde mobilyacı Hüseyin Sevim ile Sinan Kuran, tamir etmek için aldıkları çürük dolapta mendile sarılı buldukları altın zinciri sahibi Fatma Fırat’a teslim etti.  Büyük sevinç yaşayan Fırat, ”Yıllardır bu zinciri arıyordum. Evdeki her yeri baktık ama bulamadık. Artık kaybolduğunu düşünüyordum. Bu zincir aile büyüklerimizden kalmıştı” dedi. 
Şarköy’de mobilyacılık yapan Hüseyin Sevim ile Sinan Kuran, Cumhuriyet Mahallesi’nde yaşayan Fatma Fırat’ın evdeki eşyalarını tamairata gitti. Kullanılamayan ve çürümüş dolabı söken Sevim ile Kuran, parçalara ayırıp araca götürdü. Bu sırada parçalardan birinin içinde çürümeye yüz tutmuş mendil gören Kuran, içini açıp baktığında bir altın zincir buldu. Zinciri götürüp verdikleri ev sahibi Fatma Fırat. büyük sevinç yaşadı. Yıllardır aradıkları zinciri bulamadıklarını söyleyen Fırat, ”Yıllardır bu zinciri arıyordum. Evdeki her yeri baktık ama bulamadık. Artık kaybolduğunu düşünüyordum. Bu zincir aile büyüklerimizden kalmıştı” dedi. 
Sinan Kuran, ”Kötü durumda olan dolabı ustamla birlikte söktük ve parçalarına ayırdık. Ayırdığımız parçaları temizlik aşamasında aracımıza taşırken dolabın üst parçasına yapışmış, çürümeye yüz tutmuş mendil benzeri bez dikkatimi çekti. Bez parçasını çektiğimizde içinden altın zincir çıktı. Ustamla birlikte dolap parçasını ve altın zinciri Fatma Fırat’a verdik. Fatma hanım altın zinciri görünce duygulandı. Helal mal sahibine geri dönüyor” dedi. (DHA)


 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kıbrıs gazisi Tok, törenle son yolculuğuna uğurlandıÖnceki Haber

Kıbrıs gazisi Tok, törenle son yolculuğu...

27 dairelik inşaat için ’sağlam’ raporu verilen beton, ’kullanılamaz’ çıktıSonraki Haber

27 dairelik inşaat için ’sağlam’ raporu...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar