282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.5324
EURO34.9561
ALTIN2439.6

Yoksulluğun ve Hayat Pahalılığının Çözümü Seçim Sandığıdır”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yoksulluğun ve Hayat Pahalılığının Çözümü Seçim Sandığıdır”
Abone ol
TBMM’nin tatile girmesinin ardından çalışmalarımıza ara vermeden Kırklareli’nde devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın, STK’ların toplumun tüm kesimlerini ziyaret ederek dertleri, sorunları dinliyor, çözüm önerilerimizi anlatıyoruz.

Kırklareli saha çalışmalarımız kapsamında;

06.07.2022 tarihinde Kırklareli Ziraat Odası Başkanlığı’nı,Kırklareli Köy Muhtarları Derneği’ni, Kırklareli Karadenizliler Derneği’ni, Kırklareli Malatyalılar Derneği’ni, Kırklareli Gümüşhaneliler Derneği ile Kelkit Aziz Köylüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni, Kırklareli Ortak Akıl Derneği’ni,Kırklareli Kofçaz Köyleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ni,ve Kırklareli Balkan Türkleri Göçmenler Dayanışma Derneği’niziyaret ettik.

Tüm STK başkan ve yöneticilerimizin, farklı toplum kesimlerinin sorunlarını dinledik, çözüm önerilerimizi anlattık, Kurban bayramlarını kutladık.

Bizleri bağrına basan tüm dernek ve başkanlarına,yöneticilerine, üyelerine sonsuz teşekkür ediyorum.

07.07.2022 tarihinde ise İl Genel Meclisimizi Üyelerimizi ziyaret ederek, Kırklareli ve çevresinde yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunduk. İlimiz için yapılması gereken plan ve projeleri değerlendirdik.

Tüm görüşmelerimizde, ziyaretlerimizde toplumun tüm kesimlerinin ortak gündemi hayat pahalılığı ve enflasyon canavarıdır.

Mutfakları kasıp kavuran, sofraların bereketini kaçıran, milyonlarca vatandaşımızı ezip geçen, enflasyon canavarı vatandaşlarımızın en büyük sorunu olmuştur.

Hayat pahalılığıyla mücadeleyi, sürekli bir başka bahara erteleyen, liyakatsiz Saray yönetimi artık sorunlara çözüm bulamaz hale gelmiş, günü kurtarmanın telaşına kapılmıştır.

Milletimizin artık mevcut yönetimden umudunu kesmiş çözümün sandıkta ve yeni iktidarda olduğuna inanıyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Süleymanpaşa Belediyesi Hizmet İş Birimler Arası Futbol Turnuvası ödül töreni ile sona erdiÖnceki Haber

Süleymanpaşa Belediyesi Hizmet İş Biriml...

KURBANLAR SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE KESİLMESİ, DİNİ KURALLARA UYGUN OLARAK KESİLMELİSonraki Haber

KURBANLAR SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE KESİLMESİ...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar