282 üst
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3642
EURO34.9893
ALTIN2324.9

23 Nisan Gecesi İçin Hazırlıklar Tamamlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
23 Nisan Gecesi İçin Hazırlıklar Tamamlandı
Abone ol
Marmaraereğlisi Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı ve Ramazan Ayı coşkusunu ilçe de birlikte yaşattı.Marmaraereğlisi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri, ilçe de kurulan pazar yerinde Türk Bayrağı ve imsakiye dağıtımı gerçekleştirdi.

Bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. yılı olması dolayısıyla büyük bir coşkuyla kutlanması gereken Bayram, salgın dolayısıyla sokağa çıkma kısıtlaması yüzünden buruk geçecek. İlçe de, bu kutlamaların buruk geçmesinin biraz da olsa önüne geçebilmek için belediye ekipleri kolları sıvadı.

Ramazan Ayı’nın ilk sahur gecesi olan, 23 Nisan gecesi, milletimiz için bu iki önemli unsuru bir araya getirdi. Pazar yerinde dağımı gerçekleştirilen bayrak ve imsakiye ilçe halkı tarafından beğeniyle karşılandı.

‘’Tüm Halkımızı İstiklal Marşı’mızı Okumaya Davet Ediyorum’’

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata ülkemiz için önemli olan bu iki tarihin bir araya gelmesinden dolayı yaşadığı mutluluğu belirterek; ‘’ 23 Nisan ülke tarihimizde bir dönüm noktasıdır. Tüm dünya çocuklarına armağan edilen evrensel bir bayram olması dolayısıyla ilk ve tektir. Ülke tarihimiz açısından, milletimizin bağımsızlığını tüm dünyaya kanıtladığı tarihtir. Ramazan Ayı tüm İslam aleminde olduğu gibi ülkemizde de tüm yıl beklenen aydır.

Bu yıl Ramazan Ayı’nın ilk sahur gecesi ile Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın aynı güne gelmiş olmasından dolayı bu tarih ayrı bir önem taşımaktadır. Tüm dünya da ve ülkemizde süre gelen salgın hastalıktan dolayı bu yıl bayramlarımızı geçtiğimiz yıl gibi coşkuyla kutlayamayacak olsak ta, bunun telafisi için elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz. Bu sebeple 23 Nisan akşamı saat 21.00’de tüm ilçe halkımızı ellerinde bayraklarıyla balkonlarında İstiklal Marşı’mızı hep birlikte okumaya davet ediyorum. Çünkü Türk milleti her şartta ve koşul da birlik ve beraberlik içinde olmaya devam edecektir.’’ dedi.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TBMM’nin Kuruluşunun 100. Yıl Dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu OlsunÖnceki Haber

TBMM’nin Kuruluşunun 100. Yıl Dönümü ve...

Süleymanpaşa yıllardır beklediği kapalı pazar yerine kavuşuyorSonraki Haber

Süleymanpaşa yıllardır beklediği kapalı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar