282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.5914
EURO34.8683
ALTIN2490.8

ASKERİ ARAÇ SELE KAPILDI BİR ASKERİMİZ KAYIP

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ASKERİ ARAÇ SELE KAPILDI BİR ASKERİMİZ KAYIP
Abone ol
Tekirdağ’ın Saray İlçesi'nde aşırı yağmur yağışı nedeni ile mahsur kalanları kurtarmaya giden askerleri taşıyan araç, köprüden geçerken kontrolden çıkıp devrildi. Kazada sel sularına kapılan 1 asker kayboldu, 4 asker yaralandı. Kayıp askeri arama çalışması başlatıldı.

Devrilen Askeri aracın içinde sele kapılan Askerin terhisine 15 gün kaldığı, Topçu Onbaşı oldu ve devrilen araç içindekilere yüzme bilmediğini bildirdikten sonra kendisini bıraktığı öğrenildi.

Yaşanan sel felaketi ve gelişmelerle ilgili olarak Tekirdağ VALİSİ Mehmet Ceylan yaptığı yazılı basın açıklamasında; “25.10.2017 Çarşamba günü İlimiz Saray İlçesinde etkili olan yağış neticesinde sel riski bulunan Saray İlçesi Kiremithane Deresi mevkiini kontrol etmek üzere 3. Zırhlı Tugay Komutanlığından saat 11.30 da bölgeye hareket eden 1 adet zırhlı personel taşıyıcı içerisinde bulunan 4 askeri personel, 2 emniyet görevlisi ve 1 sivil vatandaşımız, bölgede incelemelerde bulunurken Kiremithane Deresi mevkiinde köprü üzerinde sel suyuna kapılmış olup 3 askeri personel, 2 emniyet görevlisi ve 1 sivil vatandaşımız araç içinden çıkmayı başararak yüksek bir yere sığınmışlardır. Daha sonra bulundukları yerlerden AFAD ekipleri tarafından kurtarılmış olup Çerkezköy devlet Hastanesinde tedavi altına alınmışlardır. Ancak aynı olayda sel suyuna kapılan 1 askeri personelimiz halen kayıp olup arama kurtarma çalışmaları AFAD ekipleri ve Deniz Polisi tarafından sürdürülmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” dedi.

Yaralıların tedavileri Çerkezköy devlet hastanesinde devam ederken, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, İlçe Belediye Başkanları ve Devlet Erkanı yaralıları hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Yaralıların her hangi bir hayati tehlikesinin olmadığı da bildirildi.

Haber: Abdurrahim Yıldırım


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
YOĞUN TALEP ÜZERİNE ARZUM KREŞ 2 AÇILDIÖnceki Haber

YOĞUN TALEP ÜZERİNE ARZUM KREŞ 2 AÇILDI

3 Bin 500 Paket Kaçak Sigara Ele GeçirildiSonraki Haber

3 Bin 500 Paket Kaçak Sigara Ele Geçiril...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar