282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.455
EURO34.829
ALTIN2438.6

BU HABER RASİM YÜKSEL’İ ŞOK EDECEK

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BU HABER RASİM YÜKSEL’İ ŞOK EDECEK
Abone ol
31 Mart ta yapılacak olan yerel seçimlerde Ergene İlçesinde CHP ve İYİ Parti arasında seçim ittifakı hesapları yapılırken, İYİ Parti Ergene İlçe Başkanı Kevser Koçerdin Gençalp’in yerel seçimlerde kesinlikle ittifak sağlansa bile CHP adayı Rasim Yüksel’e destek vermeyeceklerini açıklaması büyük bir şok etkisi oluşturdu.

İYİ Parti GİK (Genel İdare kurulu) üyesi Mehmet Tolga Akalın’ın Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda tüm ilçe teşkilatı ve il yönetimi üyeleri ile bir araya geldiği toplantı sonrasında ittifak ile ilgili olarak görüşlerinin sorduğumuz, İYİ Parti Ergene İlçe Başkanı Kevser Koçerdin Gençalp açık ve net bir dille CHP belediye başkanı ve bu seçimlerde de başkan adayı olarak gösterilen Rasim Yüksel’e kesinlikle destek vermeyeceklerini açıkladı. Yapılan bu açıklama kamuoyunda büyük bir yankı uyandırırken “Bu haber ve açıklama Ergene ilçesinde yerel seçimlerin dengesini değiştirir. Böylesine kesin ve net bir açıklama Rasim Yüksel için şok edici beklenmedik bir gelişme” şeklinde değerlendirildi.

Kevser Koçerdin Gençalp; Demokrasiyi Önce Kendi Kapımızda Oluşturmalıyız!

İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya, İlçe Başkanları ve yöneticilerini, partililerin geniş katılımı ile Tekirdağ Ticaret Odası Konferans salonunda, Yerel seçimlerle ilgili toplantıya katılan İYİ Parti GİK (Genel İdare kurulu) üyesi Mehmet Tolga Akalın’ın yaptığı açıklamalar ve soru cevap bölümünden sonra sona eren toplantının bitiminde kamuoyunun günlerce konuşacağı, Ergene ilçesinde seçimin kaderini değiştirecek olan açıklama İYİ Parti Ergene İlçe Başkanı Kevser Koçerdin Gençalp’den geldi. Ergene de herkes ittifak beklerken Başkan Gençalp gazetemize ve Kanal 282 Tv canlı yayınına yaptığı özel açıklamada; “Genel İdare kurulu üyemiz Mehmet Tolga Akalın’ın da söylediği gibi, ortak bir komisyon kurulup ilçe belediye başkan adayları ortaklaşa görüş alışverişi yapılarak, ortak alınmış bir karar le belirlenmeliydi. Fakat bu olmadı. Ergene ilçemizde biz teşkilat olarak kesinlikle CHP adayı olan mevcut Belediye Başkanı Rasim Yüksel’i desteklemeyeceğiz. Şunu açık ve net bir şekilde söylüyorum. Hem Ergene halkından, hem de kendi partisinin tabanından çok büyük tepkiler toplayan Rasim Yüksel’,i yerel seçimlerde kesinlikle desteklemeyiz. Öncelikle demokrasiyi kendi kapımızda oluşturmalıyız. Ergene ilçesinde bu denli büyük tepkileri toplayan birini desteklememiz söz konusu olamaz. Bu kararım kesin ve nettir” dedi.

Haber: Abdurrahim Yıldırım


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
2018 Yılında 145 Bin Çağrı ve Sorgulama YapıldıÖnceki Haber

2018 Yılında 145 Bin Çağrı ve Sorgulama...

MESTAN ÖZCAN BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ!Sonraki Haber

MESTAN ÖZCAN BASIN MENSUPLARI İLE BİR AR...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar