282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.2303
EURO34.9945
ALTIN2453.6

Başkan Kadir Albayrak’tan Ergene’nin Velimeşe Mahallesine Ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Kadir Albayrak’tan Ergene’nin Velimeşe Mahallesine Ziyaret
Abone ol
Tekirdağ genelinde bir çok mahalleye çıkartma yaparak halkın talep ve isteklerini dinleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, geçtiğimiz günlerde ziyaret programını Ergene İlçesinde gerçekleştirdi.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’i Velimeşe Mahallesi Ek Hizmet Binasında ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ilçede yapılan hizmet ve ortak projelere ilişkin istişarede bulundu. Albayrak’a, belediye logolu seccadelerden hediye eden Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Tekirdağ büyükşehir belediyemiz her zaman bizim yanımızda oldu, birlik ve beraberlik içinde hizmet yolculuğumuzu sürdürüyoruz. Projeleri söz verdiğimiz gibi hayata geçireceğiz. Sözümüz yapacaklarımızın garantisidir dedi.

Ziyarette vatandaşların hizmet çalışmalarının hayata geçirileceğinden şüphe duymaması gerektiğine vurgu yapan Belediye Başkanı Rasim Yüksel’ Maddiyat başta olmak üzere Ergene İlçesine tüm desteklerini sürdüren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi hizmet çalışmalarının hayata geçirilmesi için ulaşım, araç gereç ve yol sorunları dahil her alanda desteklerini sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesinin sorumluluğunda bulunan Edirne Caddesi bu yıl sorun olmaktan çıkacaktır. Sosyal belediyecilik alanında yapılan hizmetlerin yanı sıra önemsediğimiz bir diğer konu eğitimdir. Bu alanda Ulaş ve Yeşiltepe Mahallesinde yapılacak olan Gündüz Bakımevi Projelerimizi hayata geçireceğiz. Büyükşehir Belediyesinin görevi olmadığı halde 11 ilçeye kazandırdığı 11 Okul Projesi gençlerimize verdiğimiz değeri göstermektedir’ dedi.

Vatandaşlarla bir araya gelerek samimi ve içten bir şekilde vatandaşların her daim taleplerini dinleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Velimeşe Mahalle Muhtarı Mehmet Erkul’u bir araya gelerek, mahalle sakinlerinin isteklerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Mahalle Muhtarı Mehmet Erkul beraberinde Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Velimeşe Mahallesinin yaşlılarından ‘Bayraklı Dede’ evinde ziyaret etti. Albayrak ‘Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Milli değerlerimiz ve kültürümüzün taşıyıcısı olan yaşlılarımıza hak ettikleri saygı ve sevgiyi göstermek, toplumsal yaşama aktif olarak katılmalarını, sosyal, kültürel ve ekonomik haklara sahip ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak birey olarak öncelikli görevimizdir. Bu ziyaret vesilesi ile de tüm yaşlılarımıza sağlıklı, huzurlu nice yıllar diliyorum’ ifadelerine yer verdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
ÜNAL BAYSAN İÇİN DİSİPLİN SORUŞTURMASI YAPILMADIÖnceki Haber

ÜNAL BAYSAN İÇİN DİSİPLİN SORUŞTURMASI Y...

İYİ PARTİ ÇORLU İLÇE BAŞKANLIĞI GAZİLERİMİZİ ZİYARET ETTİSonraki Haber

İYİ PARTİ ÇORLU İLÇE BAŞKANLIĞI GAZİLERİ...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar