282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.3619
EURO34.7089
ALTIN2432.7

ÜNAL BAYSAN İÇİN DİSİPLİN SORUŞTURMASI YAPILMADI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ÜNAL BAYSAN İÇİN DİSİPLİN SORUŞTURMASI YAPILMADI
Abone ol
CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Ökten, Ekim 2017 de, Tekirdağ’da Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan’ın da katıldığı bir program da Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ile yaşanan, hakarete kadar varan tartışmadan sonra, baysan hakkında her hangi bir disiplin soruşturması olup olmadığı şeklindeki sorumuzu yanıtladı. Başkan Ökten; “Sayın Ünal Baysan hakkında hiçbir disiplin soruşturması açılmadı. Bir talihsizlik yaşandı. Konu kapandı” dedi.

CHP Çorlu İlçe örgütü tarafından ilk kez uygulamaya konan nöbet sistemi çerçevesinde saat 14 ile 17 arasında Çorlu ilçe binasında bulunan Tekirdağ İl Başkanı Recep Ökten gazetemize çok özel açıklamalarda bulundu, gündeme dair sorularımızı yanıtladı. Genel ve yerel seçimlerde aday belirleme konularındaki görüşlerinden, Saray İlçe Başkanı Demirali Demirel’in görevden alınması, CHP Çorlu örgütünde eski İlçe Başkanı İsmail Akar ve üç yöneticinin disiplin soruşturmasındaki gelinen noktaya ve gündeme dair bir çok konuda özel açıklamalarda bulunan Ökten, Çorlu ilçe teşkilatı içinde övgü dolu sizler sarf etti.

Başkan Ökten; Kim Parti Tüzüğüne Aykırı Hareket Ederce Cezasını Çeker!

CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Ökten’ gazetemize yaptığı özel açıklamada, Saray İlçe Başkanı Demirali Demirel’in görevden alınma sürecini anlattı. Kimse partinin üzerinde değildir, Tüzüğümüz herkese eşit uygulanır dediği açıklamasında; “Saray İlçe başkanının görevden alınması İl yönetiminin ortak olarak aldığı bir karar olup konu kendisine belgeleri ile birlikte tebliğ edilmiştir. CHP de görevi ve kimliği ne olursa olsun, herkes partinin kurallarına uyması gerekir. Görevden alınma nedeni de somut delillerle ortaya konulmuştur. Bu kişiye özel bir uygulama değildir. Kimse konuyu kişiselleştirmesin. Saray ilçe başkanı, gerek şahsım için gerekse partimizi için tüzüğümüze aykırı olarak sosyal medya da açıklamalar ve paylaşımlarda bulunmuştur. Kim tüzüğümüze aykırı davranırsa aynı şekilde cezalandırılır. Kimseye ayrım yapılmaz. Son kararı bu konuda yüksek disiplin kurulu verecektir. Ben burada partimizin kurallarını ve tüzüğünü uygulamak için görev yapıyorum” dedi.

Çorlu’da ki Üyelerimiz İçin Disiplin Süreci Devam Ediyor!

Başkan Recep Ökten, eski ilçe başkanı İsmail Akar ve üç yöneticinin partideki disiplin süreci ile ilgili olarak da açıklama yaptı. Parti faaliyetlerinden Bir yıl boyunca men edilmeleri için disipline sevk edilen eski Çorlu İlçe Başkanı Akar ve Üç arkadaşı ile ilgili olarak sürecin devam ettiğini açıklayan Ökten; “Eski İlçe Başkanımızı İsmail Akar ve Üç eski yönetici için mevcut disiplin süreci devam etmektedir. Bir kişi ile ilgili erteleme kararının verildiğini biliyorum. Diğerleri ile ilgili olarak bilgim yok” dedi.

Başkan Ökten; Belediye Başkanı Ünal Baysan ile Küs Değilim!

CHP li Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın 2017 Ekim ayı sonunda CHP Süleymanpaşa ilçe kongresinde, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik sarf ettiği hakaret içeren sözlerinden sonra, hakkında yurt dışı yasağı verilerek serbest bırakılmıştı. Olaydan birkaç gün sonra CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, Tekirdağ’a gelerek tüm Belediye Başkanlarının da katılımı ile basın toplantısı yaparak konuyu protesto ettiği toplantıda, İl başkanı Recep Ökten ve Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan arasında yaşanan ve hakaretlere kadar giden tartışmadan sonra, Başkan Ökten’in Belediye Başkanı Ünal Baysan hakkında her hangi bir disiplin soruşturması açıp açmadığı kamuoyu tarafından uzun zaman gündemde kalmıştı. Bu konu ile ilgili ilk kez gazetemize açıklamada bulunan Başkan Ökten; “Evet o gün sayın genel başkan yardımcımız Bülent Tezcan’ın Tekirdağ programında, Çorlu Belediye başkanı Ünal Baysan ile talihsiz bir tartışma yaşadık. Sayın Baysan’a her hangi bir küskünlüğüm, dargınlığım yok. O anda yaşanan bir talihsizliği uzatmaya da gerek yok. Kendisi hakkında başlatılmış her hangi bir disiplin soruşturması da bulunmamaktadır. Konu orada kapandı. Siyaset de duygusallığa yer yok. Partimizi ne kadar daha fazla başarılı yaparız onun çabasındayım. Sayın Baysan ile bir sorunum yok. Sadece o gün bir talihsizlik yaşandı” dedi.

CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Ökten; Tüm Adaylar Sandık da Belirlensin!

CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Ökten, yerel ve genel seçimlerde hedeflerinin en iyi başarıyı elde etmek olduğunu açıklayarak, yerel seçimler için hedeflerinin yine 12-0 yapmak olduğunu açıkladı, Adayların belirlenmesindeki yöntem konusunda da görüşlerini açıklayan Ökten; “Yerel ve genel seçimler için hedefimiz in iyi başarıyı yakalamaktır. Yerel seçimlerde yine Tekirdağ’da 12-0 yapacağımıza inanıyorum. Genel seçimler için de en fazla Milletvekilini almak için çabalayacağız. Ben tüm seçimlerde adayların ön seçimle belirlenmesinden yanayım. Tüm adayların üye bazlı ön seçimle belirlenmesi konusundaki görüşleri de destekliyorum. Çorlu İlçe Başkanlığımızın çalışmalarını yakından takip ediyorum, kendilerini kutluyorum. Başarılı çalışmalara imza atıyorlar. Çorlu bizim aydınlık yüzümüzdür. Bizler bu bölgede CHP adına hizmet etmekten gurur duyuyoruz” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
EL CERRAHİSİ VE PLASTİK CERRAHİÖnceki Haber

EL CERRAHİSİ VE PLASTİK CERRAHİ

Başkan Kadir Albayrak’tan Ergene’nin Velimeşe Mahallesine ZiyaretSonraki Haber

Başkan Kadir Albayrak’tan Ergene’nin Vel...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar