282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.455
EURO34.829
ALTIN2438.6

Başkan Yüksel Anma Törenine Katıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Yüksel Anma Törenine Katıldı
Abone ol
Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel 8 Temmuz 2018 tarihinde Sarılar Mahallesinde ki elim tren kazası sonucu hayatını kaybeden 25 vatandaşımızın anısına Çorlu Belediyesi tarafından Sarılar Mahallesine yapılan anıttaki anma törenine katıldı.

Sarılar Mahallesinde 8 Temmuz 2018 tarihinde 7’si çocuk olmak üzere toplam 25 vatandaşımızın hayatını kaybettiği tren kazasında yaşamını yitiren vatandaşlarımız isimlerini ölümsüzleştirmek adına Çorlu Belediyesi Sarılar Mahallesine yapmış olduğu anıtta anma töreni düzenledi. Törene Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekilleri Candan Yüceer, İlhami Özcan Aygun, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Siyasi Parti Temsilcileri, Ergene Belediyesi ve Çorlu Belediyesi Meclis Üyeleri, STK’lar, Dernek ve Oda Başkanları, Mahalle Muhtarları, tren kazasında yakınlarını kaybeden aileler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“Bu Büyük Acıyı Halen Kalbimizde Yaşıyoruz”

Bu acının tarifi olmadığını belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “İhmalkârlıklar yüzünden 25 vatandaşımızın yaşamına mal olan tren kazasında söylenecek hiçbir kelime, hiçbir anlam ifade etmiyor. Evlatlarını, anne ve babalarını, kardeşlerini, eşlerini kaybeden vatandaşlarımızın yaşadıkları bu büyük acıyı halen kalbimize yaşıyoruz. Aradan geçen 1 yılın sonunda tren kazasında yakınlarını kaybeden vatandaşlarımızın yürüttükleri hukuk mücadelesi halen devam ediyor. Adalet er ya da geç sorumlulara gereken cezayı verecektir. Çorlu Belediyesi kazada hayatını kaybedenlerin isimlerini burada ölümsüzleştirdiği gibi bizler de tren kazasında hayatını kaybeden Beren Bebeğimizin adını Ergene Belediyesi Beren Bebek Çocuk Akademimize vererek ismini Ergene’de yaşatıyoruz” dedi.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Yüksel Başkan Yardımcısının Sergi Açılışına KatıldıÖnceki Haber

Başkan Yüksel Başkan Yardımcısının Sergi...

ENGELLERİ KALDIRALIMSonraki Haber

ENGELLERİ KALDIRALIM

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar