282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.3391
EURO34.8912
ALTIN2393.4

Başkan Yüksel Cumhuriyet Mahallesinde Ev Ziyaretlerinde Bulundu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Yüksel Cumhuriyet Mahallesinde Ev Ziyaretlerinde Bulundu
Abone ol
Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Cumhuriyet mahallesinde ev ziyaretlerinde bulundu. Çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Başkan Yüksel Cumhuriyet mahallesinde yaşayan vatandaşların evlerine konuk oldu. Hane halkının talep ve ihtiyaçları ile yakından ilgilenen Başkan Yüksel vatandaşlar ile samimi bir havada sohbet etti ve vatandaşlar ile fikir alışverişinde bulundu.

Başkan Yüksel “ Cumhuriyet mahallemizde bizi misafir ettikleri için vatandaşlarımıza teşekkür ederim, Ergene ilçemizde 20 yılda yapılamayanı 5 yılda yaptık. Sıfırdan başlayan bir belediye olarak çok büyük yol kat ettik. Ergene’de halkımızla sürekli iç içeyiz. Bundan sonra da vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Cumhuriyet mahallemizde ihtiyaç duyulan yerlerde yol yapım ve malzeme serimi ve yeni parke taş yollarımız yapıldı, cadde ve sokaklarımıza kaldırım çalışmaları yapıldı. Mahalle genelinde asfalt bakım ve onarımında bulunuldu. Demirbaba mevkiine yeni yol açıldı. Muhtarlarımızın daha iyi hizmet sunmaları için muhtarlık binamız yenilendi. Cumhuriyet parkı yapıldı ve hizmete sunuldu, okullarımızın tadilatları gerçekleştirildi, okul yanlarında ki alanlara park düzenleme çalışması yapıldı, yeşil alanlarımızın artması için yeni ağaç ve çiçek dikimleri gerçekleştirildi. Yaptığımız bu hizmetlerin devam edeceğinin sözünü sizlere veriyorum, Ergene için gece gündüz demeden her daim çalışacağız ve yeni projeler üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’i ağırlamaktan dolayı memnun olduklarını belirten Cumhuriyet mahallesi sakinleri “ Başkanımızı gerçekleştirdiği çalışmalar nedeniyle takdir ediyoruz, bundan sonra yapacakları için desteğimiz tam” dediler.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Albayrak’tan Ekrem Eşkinat’a ZiyaretÖnceki Haber

Başkan Albayrak’tan Ekrem Eşkinat’a Ziya...

Başkan Yüksel Velimeşe Mahallesinde Ev Ziyaretlerinde BulunduSonraki Haber

Başkan Yüksel Velimeşe Mahallesinde Ev Z...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar