282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.463
EURO34.7591
ALTIN2436.3

Başkan Yüksel Kars Ardahan Iğdır Derneğini Ziyaret Etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Yüksel Kars Ardahan Iğdır Derneğini Ziyaret Etti
Abone ol
Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel önce ki gün Ergene'de bulunan Kars Ardahan Iğdır Derneğini Ziyaret etti. Dernek Başkanı Ali Cengiz Yürük'ün misafiri olan Başkan Yüksel Dernek üyeleri ile birlikte sohbet etti.

Ergene'de ev, mahalle, esnaf ziyaretlerinin yanı sıra dernekleri de ziyaret eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel önceki gün Kars Ardahan Iğdır Derneğinin misafiri oldu. Başkan Yüksel'i misafir eden Dernek Başkanı Ali Cengiz Yücel, Başkan Yüksel'in Ergene'ye yapmış olduğu çalışmaları memnuniyet ile karşıladığını belirtti.

Başkan Yüksel Dernek Başkanı Yürük ve Dernek üyeleri ile yapmış olduğu sohbette, "Bizler ayrıştıran değil birleştiren tarafız, Ergenemiz Ülkemizin farklı coğrafyasından gelen vatandaşlarımız ile büyük bir aileyi oluşturmaktadır. Bende bu büyük ailenin bir ferdi olmaktan dolayı çok mutluyum. Sizlerle birlikte el ele vererek Ergenemizde çok güzel bir hizmet dönemi geçirdik, bundan sonrada yeni dönemimizde yine birlikte Ergenemizde çok çalışacağız. Bizler sıfırdan bir belediye kurduk, bunu yapmak kolay olmadı, çok zorluklarla karşılaştık fakat hepsinin üstesinden geldik. Sistemimizi oturttuk ve göreve başladık. Sevgi ile daima ileri dediğimiz Ergenemiz şu an Trakya'nın parlayan yıldızı konumuna geldi, yaptıklarımız Ergenemize yetti mi tabi ki yetmedi, o yüzden dinlenmemek üzere Ergene'de hizmete devam diyoruz" dedi.

Gayet sıcak ve samimi bir ortamda dernek üyeleri ile sohbet eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel çay içmeye yine geleceğini belirtti. Kars Ardahan Iğdır Derneği Başkanı Ali Cengiz Yürük Başkan Yüksel'i derneklerinde tekrardan misafir etmekten onur duyacaklarını belirterek, Ergene Belediyesinin yapmış olduğu çalışmaları da memnuniyetle karşıladıklarını belirterek yeni dönem de de güzel projelerin ve hizmetlerin yapılacağından şüphe duymadıklarını belirtti.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
CHP’li Dr. Aygun’dan esnafa sicil affı yasa teklifiÖnceki Haber

CHP’li Dr. Aygun’dan esnafa sicil affı y...

Salih Ertürk Saadetten Aday Adayı oldu.Sonraki Haber

Salih Ertürk Saadetten Aday Adayı oldu.

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar