282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.455
EURO34.829
ALTIN2438.6

CÜNEYT YÜKSEL’ TÜRKİYE’DE ÖRNEK GÖSTERİLECEK HAREKET

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CÜNEYT YÜKSEL’ TÜRKİYE’DE ÖRNEK GÖSTERİLECEK HAREKET
Abone ol
Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Türkiye’de örnek olacak bir çalışmaya imza attı. Ramazan aylarında iftar yemeklerinde bir çok belediye işin kaynağını ve maliyetini açıklamaktan kaçınırken, Cüneyt Yüksel Süleymanpaşa Beledisi olarak, iftar organizasyonunun toplam bütçesinin yaklaşık 350 bin TL olduğunu bildirdi. Yüksel ilk iftarı da Banarlı Mahallesinde protokol ve vatandaşlarla birlikte yaptı.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Ramazan ayı boyunca her akşam bir mahallede düzenlenecek iftar programlarının, belediye bütçesinden herhangi bir harcama yapılmadan, hayırsever işadamlarının desteğiyle gerçekleşeceğini açıkladı.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Ramazan ayı boyunca her akşam bir mahallede düzenlenecek iftar programlarının, hayırsever işadamlarının desteğiyle gerçekleşeceğini açıkladı. Belediyeye ait aşevinde hazırlanan yemekler için belediye bütçesinden herhangi bir harcama yapılmayacağına dikkat çeken Yüksel, iftar organizasyonunun toplam bütçesinin yaklaşık 350 bin TL olduğunu bildirdi.

GÖNÜL SOFRALARI 50 BİN KİŞİYE ULAŞACAK

Belediye Başkanı Yüksel, Banarlı mahallesinde düzenlenen “Gönül Sofraları” iftar programının ardından sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı mesajda, Ramazan ayı boyunca iftar organizasyonlarında toplam 50 bin kişiyle buluşacaklarını söyledi.

İftar ve sahur programlarında vatandaşlara dağıtılacak yemekler için belediye kasasından hiçbir harcama yapılmayacağına dikkat çeken Yüksel, bu organizasyonlar için hazırlanan ihalenin göreve gelmesinin ardından iptal edildiğini kaydetti.

HAYIRSEVER İŞ ADAMLARIMIZDAN ALLAH RAZI OLSUN

Yüksel, söz konusu programlar için herhangi bir hizmet alımı yapılmayacağının altını çizerek, “İftar ve sahur programlarında vatandaşlarımızın bir araya gelmesine vesile olan hayırsever iş adamlarımızdan Allah razı olsun diyor ve sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum,” diye konuştu.

GÖNÜL SOFRALARININ İLK DURAĞI BANARLI OLDU

Ramazan ayı münasebeti ile Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından organize edilen ve her akşam başka bir mahallede kurulacak olan ve mahalle sakinlerini aynı sofrada buluşturacak olan Gönül Sofraları, ilk iftarda Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel'in ev sahipliğinde, Banarlı Mahallesi’nde kuruldu.

Banarlı Mahallesi sakinlerinin büyük ilgi gösterdiği ve Tekirdağlı İşadamı Mustafa Atuk’un katkıları ile gerçekleştirilen Gönül Sofrası iftar programında 500’den fazla vatandaş aynı sofrayı paylaşarak oruçlarını birlikte açtı.

BAŞKAN YÜKSEL VATANDAŞLARIN RAMAZANINI TEK TEK KUTLADI

Banarlı’da kurulan ve ramazan ayının ilk Gönül Sofrasında orucunu vatandaşlarla birlikte açan Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, herkesle tek tek görüşerek Ramazan-ı Şerif’lerini tebrik etti.

Banarlı Mahallesi Gönül Sofrası etkinliğine Belediye Başkanı Yüksel’in yanı sıra Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İl Jandarma Komutanı Albay Şahin Karakaş, AK Parti İl Başkanı Mestan Özcan, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis Üyeleri de katılırken, ilahi topluluğu tarafından iftar süresince ilahiler seslendirildi.

YÜKSEL: RAMAZAN BOYUNCA HER MAHALLEMİZE ULAŞMAYA ÇALIŞACAĞIZ

İftar sonrası Banarlı Mahallesi sakinlerine hitap eden Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, ilk orucu Banarlı’da açmak istediğini ifade ederek, “Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Bugün ilk iftarı burada yaptık. 30 gün boyunca her akşam başka bir mahallede olacağız ve Süleymanpaşa’nın bütün mahallelerine ulaşmaya çalışacağız. Ramazan birlik ve beraberlik demektir. Allah birlik ve beraberliğimize zeval vermesin diye dua ediyorum. Banarlı bizlere sahip çıktı, biz de sadece Banarlı’ya değil bütün Süleymanpaşa’ya sahip çıkmak için gece gündüz çalışacağız. Davetimizi kırmadıkları için sayın valimize, emniyet müdürümüze ve jandarma komutanımıza tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonra inşallah beş yıl boyunca sürekli birlikte olacağız. Her birinizi sevgi, saygı, hürmet ve muhabbetle selamlıyor, hayırlı ramazanlar diliyorum,” diye konuştu.

VALİ YILDIRIM: RAMAZAN KARDEŞLİK VE YARDIMLAŞMA AYIDIR

Başkan Yüksel’in ardından kürsüye gelen Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım da konuşmasında ramazan ayının manevi anlamı üzerinde durarak, “Ramazan, kardeşlik ve yardımlaşma ayıdır. Ramazan küskünlerin barıştığı bir aydır. Ramazan ayrıca iyilikleri çoğaltmamız gerektiğini anladığımız bir aydır. Herkes evinde iftarını yapıyor ama önemli olan böyle sofralarda hep birlikte olabilmektir. Bu mübarek ramazan ayının hepimize hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum,” ifadelerini kullandı. İftar sonrası Gönül Sofrasına katılan vatandaşlara ramazan şerbeti ve çocuklara da Osmanlı macunu ikramı yapıldı.

Haber: Abdurrahim Yıldırım


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Özel Optimed Hastanesinden ZiyaretÖnceki Haber

Özel Optimed Hastanesinden Ziyaret

Başkan Yüksel Ergene Kaymakamlığının İftarına KatıldıSonraki Haber

Başkan Yüksel Ergene Kaymakamlığının İft...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar