282 üst
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3448
EURO35.0986
ALTIN2306.9

“DEĞİŞEN, GELİŞEN VE TOPLUMUN HER KESİMİNİ KUCAKLAYAN BİR TEKİRDAĞ İNŞA EDECEĞİZ”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“DEĞİŞEN, GELİŞEN VE TOPLUMUN HER KESİMİNİ KUCAKLAYAN BİR TEKİRDAĞ İNŞA EDECEĞİZ”
Abone ol
“YALNIZCA İŞÇİ KARDEŞLERİMİZE HİZMET VERECEK BİR SOSYAL YAŞAM MERKEZİ KURACAĞIZ!”AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mestan Özcan, hayata geçirmeyi planladığı 1059 Hizmet Adımı konusunda detaylı çalışmalar içinde olduğunu sürekli ifade etse de, dönem dönem bazı hizmet adımlarını paylaşmaya devam ediyor. Yalnızca mavi yakalılara hizmet verecek bir Sosyal Yaşam Merkezi planladıklarını belirten Mestan Özcan; “Vizyon Şehir Tekirdağ” hedefiyle toplumun her kesiminin yaşam standartını yükselteceklerini belirtti.

AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mestan Özcan,Vizyon Şehir Tekirdağ” için planlanan 1059 Hizmet Adımı arasında yalnızca mavi yakalıların faydalanabileceği sosyal ve kültürel anlamda vakit geçirebilecekleri, kendilerini geliştirebilecekleri, eğlenebilecekleri bir merkez oluşturacaklarının müjdesini verdi.

 

Mestan ÖZCAN: “DEĞİŞEN, GELİŞEN VE TOPLUMUN HER KESİMİNİ KUCAKLAYAN BİR TEKİRDAĞ İNŞA EDECEĞİZ”

 

Şehri zenginleştirme, geliştirme ve kalkındırma adına spor ve sosyal yaşam merkezleri konusunda özel çalışmalar planladıklarını belirten Mestan Özcan; özellikle mavi yakalıların aileleri ile sosyalleşmelerini sağlayacak oldukça büyük bir sosyal yaşam merkezi alanı oluşturacaklarını kaydetti. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak planladıkları Yaşam Merkezi’nde ana ilke olarak belirledikleri prensiplerin başında vatandaşı hizmete çekmek değil, hizmeti vatandaşın ayağına götürmek geldiğini ifade eden Mestan Özcan, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü: “Bu, sadece Tekirdağ sınırları dahilindeki özel sektör işletmelerinde çalışan işçi kardeşlerimiz ve ailelerine özel, içinde yüzme havuzlarından futbol sahalarına, sinemasından tiyatrosuna, çocukları için çeşitli etkinlikler ve aktivitelerin yapılacağı çok amaçlı salon ve açık hava mekanlarından -mesela at binmeyi öğrenmeleri için modern bir manej düşündük ya da okullarına takviye olması açısından yabancı dil kursları veya oyun odaları düşündük-, kadınlar için çeşitli hobi atölyelerine, çalışan kardeşlerimizin yaşlı anne babaları için çeşitli sosyal ortamlara kadar, tüm Tekirdağ’daki özel sektör çalışanı olan kardeşlerimize hizmet edecek devasa bir yaşam merkezi olacak burası. Dünyada ilk defa bir şehir, özel sektör adına, hem kalifiye insanı dışarıya gitmesin, hem de mevcut sakinleri çalışma saatleri dışında yüksek standartlarda vaktini değerlendirebilsin diye böyle bir merkez kurmuş olacak inşallah.

Bu arada, bu merkezin mimari projesi çizilmeye başlanırken bir başka ilki daha gerçekleştireceğiz ve tüm çalışanlarımıza diyeceğiz ki, ailelerinize de sorun, bu merkezin içinde ne olmasını istiyorsunuz? Biz şunları düşündük ama bakalım onlar isteyecek mi? Bizim aklımıza gelmeyip de onların isteyebileceği ne olabilir? Gidip soracağız... Kardeşlerimiz ne istiyorsa da onu uygun şartlarda hizmetlerine sunmak için kollarımızı sıvayacağız. dedi.

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
AK PARTİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MESTAN ÖZCAN, SPOR KONUSUNDA VİZYONER YAKLAŞIMI İLE FARK YARATIYOR!Önceki Haber

AK PARTİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BA...

Ergene Temsilcileri Playoff Gruplarında İkinci Maçlarını OynadılarSonraki Haber

Ergene Temsilcileri Playoff Gruplarında...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar