282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

ERDİ DAĞCI AK PARTİ ERGENE GENÇLİK KOLLARI BAŞKANLIĞINA DEVAM

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ERDİ DAĞCI AK PARTİ ERGENE GENÇLİK KOLLARI BAŞKANLIĞINA DEVAM
Abone ol
AK Parti Ergene ilçe gençlik kollarının 2. olağan kongresi Marmaracık Düğün Salonu’nda yapıldı. Gündem gereği saygı duruşu ve istiklal marşı okunması sonrası faaliyet raporu okundu.

Protokol konuşmalarında AK Parti Tekirdağ milletvekilleri Mustafa Yel, Metin Akgün, Ayşe Doğan, İl Başkan Vekili Mestan Özcan, İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Cem Karaca ile Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Sinan Karşıyaka ve ilçe Başkanı Hamdi Sarıer birer konuşma yaptılar. Daha sonra kongre tek aday olarak katılan Erdi Dağcı ve yönetimi oylanarak seçildiler.

Divan için bir önerge verilerek Emre Güneş, İbrahim Emir Kılıçbüyük, Muhammed Uçar ve Gülsüm Şengül divan’a oy birliği ile kabul edildi.

Divan Başkanı Emre Güneş; Sayın Milletvekillerimiz, Sayın İl başkan vekilimiz ve Yönetim kurulu üyeleri, Sayın il Gençlik Kolları Başkanım ve Yönetim kurulu üyeleri, Sayın İlçe Başkanım ve Yönetim Kurulu üyeleri, sayın İlçe Gençlik Kolları Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, diğer ilçelerden kongremize iştirak eden misafir ilçe başkanlarıma, Gençlik Kolları Başkanlarımıza, Kadın Kolları Başkanlarımıza, Büyükşehir Belediye Meclis üyelerimiz, İlimizin ve İlçemizin Sivil Toplum kuruluşu temsilcileri, Basınımızın fedakar temsilcileri ve bu salonu dolduran sayın Recep Tayyip Erdoğan dava arkadaşları hepiniz Ergene İlçemiz Gençlik Kolları 2.Oloğan Kongremize hoş geldiniz ve sefalar getirdiniz. Bizleri Divan’a layık gördüğünüz için hepinize teşekkür ediyoruz.

Kongrenin Gündem maddeleri okundu.

Erdi Dağcı yaptığı konuşmada, ‘‘ Değerli Misafirler bu AK dava bir duvar ise; bende bu duvarda bir tuğlayım diyen can kardeşlerim, Ergenemizin yiğit evlatları coşkulu yüreklerinizi canı gönülden selamlıyorum.

Ergene 2. Olağan gençlik kolları kongremiz hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, 2.olağan kongremize hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Aziz ve muhterem dava arkadaşlarım dava büyüklerim sözlerime Milli Şairimiz Mehmet Akif ERSOY’un mısralarıyla başlamak istiyorum.

Mehmedim, sevinin, başlar yüksekte!

Ölsek de sevinin, eve döşek de!

Sanma bu tekerlek kalır tümsekte!

Yarın elbet bizim, elbet bizimdir!

Gündoğmuş, gün batmış, edep bizimdir. Bizler ak gençlik olarak hiçbir zaman önümüze çıkan engelleri aldırmayarak yılmadan, yıkılmadan davamız partimiz için çalışacağız. Hiçbir düşünceyle güç bizleri inandığımız partimiz ve davamızdan vereceğimiz mücadeleden başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ı örnek almaktan vazgeçiremeyecektir. Aksine çelikleştirecektir. Birbirimizi ve Partimizi daha fazla sahiplenmemizi katkı sağlayacaktır. Bizler diklenmeden dik durarak her türlü engeli aşabileceğimiz güce sahip olduğumuzu unutmadan kimseyi kırmadan mücadelemize devam edeceğiz. Kimse bizleri davamız uğruna çalışmaktan alı koyamayacak. Buna asla müsaade etmeyiz partimiz ve mukaddes davamız için her zaman her ortamda verilmesi gereken mücadeleyi bizlerin boynunun borcu olduğu gibi birlikte yürümüş olduğumuz dava arkadaşlarımızın da hakkını savunmak onların yanında olmak bizlerin görevidir. Biz partimize üye olan geçleri değil, kişileri değil, Ergenemizde, Tekirdağ’ımızda bulunan tüm genç kardeşlerimizin haklarını savunmalı hepsinin kucaklamanın mücadelesini vermeliyiz. Bizler için internet gençliği asosyal yakıştırması yapanlar var.

15 Temmuz günü yurdumuzu dört bir yanında olduğu gibi Ergenemizde de meydanları doldurarak vatanımız ve milletimiz için gözümüzü hiç kırpmadan canımızı feda etmeye hazır olduğumuzu göstererek cevabımızı verdik. Bizler hayatın her alanında değer üreten ülkesine katkı sunan bireyler olmalıyız. Her zaman Ailemize ve milletimize bize güvenini boşa çıkarmamak için var gücümüzle çalışmalıyız.

Bizler cephede vatanımızı koruyan kardeşlerimiz gibi meclislerde de ülkemizi milletimizi en iyi şekilde temsil edecek kapasiteye bilgiye sahibiz. Bizlere güvenmeyen, bizleri küçük gören, siz çocuksunuz, ülke meselesi, devlet meselesi ne bilirsiniz diyenlere en güzel cevabı AK Parti seçim yaşı indirerek yapmıştır. Muhterem dava büyüklerim sizlere buradan en kalbi duygularımla seslenmek istiyorum. Biz gençlere olan inanç ve güveninizi boşa çıkarmayacağımızın için umutlarını Türkiye’ye bağlamış mazlumların unutmayacağımızı bilmenizi isterim. Sorumluluğumuzun ve ülkemizin ülkemizdeki yükün ne kadar ağır olduğunun farkındayız. Bizler yılmayacağız, yıkılmayacağız Tek Devlet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet için canımız pahasına çalışacağız.

Sözlerime son vermeden önce Afrin de operasyonda olan Kahraman Askerlerimize Allah yardımcıları olsun. Geçmişten bugünümüze Ergene Gençlik Kolları Başkanlarına ve yönetimlerine ve yönetiminde bulunmuş görev almış kardeşlerime teşekkürlerimi sunuyorum. Katılımları ile bizleri onurlandıran kardeşlerimize, büyüklerimize ve tüm misafirlere şükranlarımı sunuyorum.

Yeni zaferlerimizin çok yakın olduğunu belirtmek istiyorum. Sizlere bir şiirle Üstad Nurullah Genç’in mısralarıyla veda etmek istiyorum.

Ülkemde hatırıma hep sefiller geliyor

Bin yüzlü kara filler geliyor

Şimdi devran değişti, ebabiller geliyor

İbrahim bahçesinden taze güller geliyor

AK Partinin AK Gençliğin taze fidanları geleceğin mimarları geliyor

Saygı ve sevgilerimle’’ diyerek konuşması son buldu.

AK Parti Ergene İlçe Gençlik Kolları Başkanı Erdi Dağcı yaptığı konuşmanın ardından AK Parti Ergene İlçe Başkanı Hamdi Sarıer Konuşmasın; saygı değer misafirler AK Parti Ergene İlçe 2. Olağan Gençlik Kolları kongresine hoş geldiniz.

Konuşmamı uzatmak istemiyor. Zaten çok konuşulacak bir şey olduğu kanaatında değilim.

Huzurlarınızdayken özellikle ülkemizin bekası için mazlumların geleceği için şuan suriye’de mücadele veren kahraman Mehmetçiğimize buradan dualarımızı eksik etmeyelim. Ayrıca orada şehit düşen şehitlerimize Allahtan rahmet yakınlarına sabır dilerken, gazilerimizin de hızlı bir şekilde sağlıklarına kavuşması temennilerimizi buradan göndermek istiyorum. 2018, 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine AK Parti ilerlerken mevcut organlarından en önemlisi gençlik kollarında bu mücadele de çok büyük katkısı ve yeri olduğu biliniyor. Ergenemize 2. Kez Gençlik Kolları Başkanı seçilen kıymetli kardeşimi huzurlarınızda tebrik ediyorum. Onunda ifade ettiği gibi bir önceki kurulduğu günden bugüne kadar bu mücadele de emeği olan gençlik kolları başkanları ve yönetimlerinin hepsine ayrıca şükranlarımı sunuyorum. Tekrar hoş geldiniz Sefalar getirdiniz. Allah Emanet olun diyerek sözlerine son verdi.

AK Parti Ergene İlçe Başkanı Hamdi Sarıer’in konuşmasının Ardından AK Parti Tekirdağ İl Gençlik Kolları Başkanı Cem KARACA konuşmasında;

Ergene Büyükşehir yasasıyla birlikte ilçe vasfına ulaştıktan sonra çorlu ilçemizden ayrıldıktan sonra ben çorlu ilçe gençlik kolları başkanıydım. Burada atamasını yaptığımız gençlik kolları başkanlarımız görevini layık’ ı ile getirdiler. Bunu her zaman söylemiş olduğum gibi gençlik kolları teşkilatımız yaşımız gereği zaten bir bayrak yarışı devamındadır. Bugün ergene de Erdi başkanımız çalışmalarına devam edecek. Genel merkezimiz, Cumhurbaşkanımız, kıymetli Başkanımız ve 3 tane milletvekilimiz ve ilçe başkanımızın da doğrultusunda direktifleri ve görüşleri doğrultusunda Genel merkezimizin Erdi Dağcıyla devam kararı aldı. Bundan sonraki süreçte Erdi Dağcı başkanımız önceki çalışmalarını eksik bıraktığı yerleri muhakkak göz önünde bulundurarak ve 2019 seçimine bugün görüyorsunuz neyin sıkıntısını

yaşıyoruz bir belediyemiz yok maddi ve manevi beraber çekiyoruz. İnşallah Salonumuzu dolduran büyüklerimizle 2019 yılında secimi alabilmek için çalışabilecek teşkilatlarımız diğer teşkilatlarımızın da eksiği ve eleştirilecek yanları vardır. Bu nokta 2019 seçimlerinde sorumluluğu kendi şahsıma alacam ki teşkilatlarımızı düzeltmeye fırsatımız olsun. Allah’ın izniyle 2019 seçimlerine 2014 de bir yol kazası geçirdik. Yerel seçimlerde bir mağlubiyete uğradık. Ancak biz yol düzeltmesini 2019 seçimlerinde yapacağız. Genel merkezimizin seçim sürecinde buradaki kıymetli büyüklerimizle yaptığımız görüşmeleri Bahri Nacak ve Erdi Dağcı arkadaşlarımızla beraber genel merkezimize gittik. Tekrar kendisine Bahri Nacak kaliteli kişiliğinden dolayı teşekkür ediyorum. Adayın açıklamasından sonra Bahri Nacak ve arkadaşlarının çalışmaları sosyal medya üzerinden gördüm ve hiçbir zaman teşkilatı bırakmadılar. AK Parti belediyesini ilk önce milletvekillerimize, il başkanımıza ve özellikle Cumhurbaşkanımıza ister istemez hediye edeceğiz.

Bu süreçte mahalle teşkilatlarımız bugün burada katılım görüyorum. İnşallah Ergene İlçemizdeki tüm mahallelerin mahalle teşkilatlanmalarını tamamlayacağız ve bizim bir yoğun çalışmamıza vekilimiz bir mahalleye gittiğinde ayağı taşa takıldığında mahalle teşkilatım gidecek. Biz bu enerjiyi sağladığımız zaman bu vekiller biz dediğimizi yapacak. İstedikleri gibi Ankara’da gereğini yapıyorlar. İl başkanımız, ilçe başkanımız sene 2019’da Güçlü Türkiye’yi Güçlü Gelecek Gençlerle devam edeceğiz. Tekrardan katılımlarından dolayı tüm herkese teşekkür ediyorum. Daha önceki dönemlerde görev almış Ersin Ergün Arkadaşım burada ona teşekkür ederim, Ahmet Erdem Demiryol’da buradaydı teşekkür ederim, Eski Ana Kademe İlçe Başkanı Mustafa Çalım’a ve ekibine şahsım olarak teşekkür ediyorum.

İnşallah 2019’a giderken güzel bir ekip güzel bir heyecan yakalayacağız. Tüm Tekirdağ’da yapmamız gerekeni Ergeneden başlayacağız. Tekirdağ dan başlıyoruz ve Türkiye’ye yayacağız ve tekrardan kongremizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Beni dinlediğiniz için teşekkür ediyorum.

Yine Allah nasip ederse mart ayının içerisinde İl Gençlik Kolları Kongremizi yapıp taçlandıracağız ve Reisimizin çizmiş olduğu o çizgiyi 2019 çizgisine çalışmaya devam edeceğiz. Kongremize vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ederim. Allah’a Emanet olun sözleriyle son buldu.

Kongreye Tekirdağ milletvekilleri Metin Akgün, Ayşe Doğan, Mustafa Yel, İl Başkan vekili Mestan Özcan, Ergene ilçe Başkanı Hamdi Sarıer, il gençlik kolları başkanı Av. Cem Karaca, Gençlik kolları eski başkanları Ersin Ergün, İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu, İlçe Eski Başkanları İbrahim Özcan ve Mustafa Çalım, Çorlu ilçe Gençlik Kolları Başkanı Sebahattin Birsöz, Eski Belediye Başkanı Hüseyin Bulut, Çorlu İlçe Başkanı Kerim Atalay ve Yönetim Kurulu üyeleri, Büyükşehir ve Ergene Meclis Üyeleri, il-ilçe ve kadın kolları yönetim kurulu üyeleriyle gençlik kolları üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Muhtarlar ve partililer katıldılar.

AK PARTİ ERGENE İLÇE GENÇLİK KOLLARI

ASİL YÖNETİM KURULUNDA;

1. Erdi Dağcı

2. Hasan Boşnak

3. Ömer Çataloğlu

4. Yavuzhan Yavuz

5. Gülce Yücel

6. Fatih Baycan

7. Yasin Bayraktar

8. Aykut Özbaşaran

9. Emre Kırıkçı

10. Uğur Güreli

11. Fırat Tigis

12. Ergün Kayra

13. Umut Aykalkan

14. Arda Akbulut

15. Salih Pekmez

16. Ali Genç

17. Şaban Yerlikaya

18. Anıl Tanık

19. Nuray Kayacı

Yedek Yönetim Kurulu

1. Oğuz Küçük

2. Bülent Atmaca

3. Ümit Vura

4. Engin Dağcı

5. Mehmet Yılmaz

6. Alperen Camcaz

7. Sedat Tahta

8. Sinan Aydın

9. Selim Ergün

10. Hüseyin Kuroğlu


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Konuşulmayan Hastalık “Hemoroid” ve Korunma YöntemleriÖnceki Haber

Konuşulmayan Hastalık “Hemoroid” ve Koru...

İYİ PARTİ İLK ZİYARETİNİ TÜRK OCAĞINA YAPTISonraki Haber

İYİ PARTİ İLK ZİYARETİNİ TÜRK OCAĞINA YA...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar