282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.371
EURO34.7766
ALTIN2438.5

Elder Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Çeçen Oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Elder Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Çeçen Oldu
Abone ol
Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin (TREDAŞ) içinde yer aldığı Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği (ELDER) 8. Olağan Genel Kurulunda IC İÇTAŞ Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Çeçen, Yönetim Kurulu Başkanlığını Nihat Özdemir’den devraldı.

ELDER 8. Olağan Genel Kurulu Ankara’da gerçekleştirildi. Genel Kurul sonrasında yönetim kurulu seçimi gerçekleştirildi. Buna göre TREDAŞ’ı da bünyesinde barındıran IC İÇTAŞ Enerji Yatırım Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Çeçen, ELDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

ELDER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları ise, AKSA Doğalgaz Dağıtım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Arslan ve EnerjiSA CEO’su Kıvanç Zaimler oldu. Genel Kurul sonrası açıklamada bulunan ELDER Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Çeçen şunları söyledi:

“Elektrik sektörünün çatı örgütü ELDER olarak yeni dönemde de vatandaşlarımıza yeterli, kesintisiz, kaliteli ve makul bedelle elektrik tedarik etmek misyonuna uygun politikalar geliştireceğiz. Tüketici odaklılık elektrik dağıtım sektörü gibi bir kamu hizmetinde tercih değil zorunluluktur. Ülkemizde elektrik hizmetlerinin sürdürülebilirliği için yatırımlarımıza son hızla devam edeceğiz. Elektrik dağıtım sektöründe iş kalitesi, müşteri memnuniyeti konularında kurumsallaşma çalışmalarını hızlandıracağız.”

Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği, kısa adı ile ELDER, ülke genelinde elektrik dağıtım faaliyeti ile iştigal eden elektrik dağıtım şirketlerinin üye olduğu çatı örgüt olarak faaliyetini sürdüren bir sivil toplum kuruluşudur. Faaliyetlerini, dernek tüzüğü kapsamında kuruluş amacına uygun olarak, elektrik dağıtım faaliyeti ile ilgili konularda kamu ve özel sektör kuruluşları ile işbirliği içerisinde sürdürmektedir.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Referandum Öncesi Güvenlik ToplantısıÖnceki Haber

Referandum Öncesi Güvenlik Toplantısı

Alpay Erdem, Alternatif Sahnede Gençleri Kahkahaya BoğduSonraki Haber

Alpay Erdem, Alternatif Sahnede Gençleri...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar