282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.2053
EURO35.1156
ALTIN2500.6

KÖPRÜLÜ; VATANDAŞ AKP YE ARTIK TAMAM DEDİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
KÖPRÜLÜ; VATANDAŞ AKP YE ARTIK TAMAM DEDİ
Abone ol
24 Haziran genel seçimleri öncesinde Cumhurbaşkanı Muharrem İnce’nin Çorlu Mitinginden İki gün önce CHP Çorlu İlçe teşkilatı, büyük bir etkinliğe imza attı. Çorlu’da İstanbul ve Edirne Milletvekilleri ile Edirne, Havsa, Keşan ve Uzunköprü Belediye Başkanlarının katılımı ile miting havasında geçen bir program düzenledi.

CHP Çorlu İlçe Örgütü tarafından 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlere kadar başlatılan seferberlik kapsamında CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, Erdin Bircan, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Havsa Belediye Başkanı Oğuz Tekin, Uzunköprü Belediye Başkanı Enis İşbilen, Mehmet Özcan, CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Ökten, CHP Çorlu İlçe Başkanı Yıldıray Arıcı, Çorlu Belediyesi Başkanı Ahmet Sarıkurt, Belediye meclis üyeleri, CHP Kadın Kolları, Gençlik Kolları Başkanlığı ve yönetim kurulu üyeleri ile beraber Çorlu’da miting havasında geçen bir program düzenledi. Şeyhsinan Mahallesinde yapılan mini mitinge yaklaşık 750 vatandaş katılırken, balkonlarından da mitinge destek veren vatandaşlar da oldu. Aslıhanlılar Derneğinin bulunduğu sokak üzerinde gerçekleşen kalabalığa konuşan CHP Çorlu İlçe Başkanı Yıldıray Arıcı, “CHP Çorlu İlçe Başkanlığı olarak seferberlik ilan ettiğimiz günden bugüne 20 gün geçti. Hepinize bizlerle beraber destek olarak çalıştığınız için teşekkür ediyorum. Buradaki herkes 24 Haziran’da CHP’nin iktidar olacağına, Muharrem İnce’nin de Cumhurbaşkanı olacağına inandı” dedi. Mitingde ayrıca Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, Erdin Bircan, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Havsa Belediye Başkanı Oğuz Tekin, Uzunköprü Belediye Başkanı Enis İşbilen, Mehmet Özcan, CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Ökten, Çorlu Belediyesi Başkanı Ahmet Sarıkurt da vatandaşlara selamlama konuşması gerçekleştirdi.

ÇORLU’DA İNCE’DEN FIRTINA KOPACAK 

Bugün gerçekleşecek olan Muharrem İnce mitingine tüm vatandaşları davet eden CHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Emre Köprülü, “Bizler bu dönemde yumruk gibi kenetlendik. Artık Türkiye’deki değişimi hep birlikte sağlayacağız. Biz Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı yapmak için yola çıktık. Bir amaç için mücadele ediyoruz. Türkiye’yi tekrar aydınlık ve güzel günlere ulaştıracağız. Çarşamba günü Çorlu’da İnce’den bir fırtına kopacak. Emin olun ki o fırtına 24 Haziran’da kasırgaya dönüşecek ve ülkemiz üzerindeki kara bulutları dağıtacak. Ben hemşerilerime güveniyorum. Bizim mücadelemiz üreten, ürettiğini adilce paylaşan bir Türkiye için. Her gittiğimiz yerde ‘Artık tamam’ ışığını vatandaşlarımızın gözünden gördük” dedi.

MİLLETİN YAKASINDAN DÜŞÜN

Düzenlenen programa katılan CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin ise, “Sadece bir Cumhurbaşkanı seçmeyeceksiniz. Aynı zamanda bir yönetim biçimi seçeceksiniz. Bugün dünyada 57 tane başkanlık sistemi var. Ülke olarak ikiye bölündük. Bizden ve bizden olmayanlar diye. Ekonomimizi anlatmıyorum, görüyorsunuz. Milletini canını, malını aldınız. Düşün milletin yakasından. Türkiye 25 Haziran’da rahat bir nefes alacak. Trakya’nın tamamı cumhuriyetin kalesi. Tekirdağ’dan en az beş vekil bekliyoruz. Türkiye’nin her yerinden tokat yiyecekler, geldikleri gibi gidecekler. Vakitleri artık doldu” dedi.

ATATÜRK ANITINA YÜRÜYÜŞ DÜZENLENDİ

Yapılan mitingin ardından CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, Erdin Bircan, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Havsa Belediye Başkanı Oğuz Tekin, Uzunköprü Belediye Başkanı Enis İşbilen, Mehmet Özcan, CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Ökten, CHP Çorlu İlçe Başkanı Yıldıray Arıcı, Çorlu Belediyesi Başkanı Ahmet Sarıkurt, Belediye meclis üyeleri, CHP Kadın Kolları, Gençlik Kolları Başkanlığı ve yönetim kurulu üyeleri ile beraber Atatürk Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na doğru yürüyüş düzenlendi. Gerçekleşen yürüyüşün ardından program hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile beraber sona erdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ergene Belediyesi Çöp Konteynerlarını YeniliyorÖnceki Haber

Ergene Belediyesi Çöp Konteynerlarını Ye...

Alipaşa Mahallesi Yol Durum ve Metraj BilgilendirmesiSonraki Haber

Alipaşa Mahallesi Yol Durum ve Metraj Bi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar