282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.2053
EURO35.1156
ALTIN2500.6

MHP Çorlu Kadın Kolları Start Verdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP Çorlu Kadın Kolları Start Verdi
Abone ol
Milliyetçi Hareket Partisi Çorlu Kadın Kolları Başkanlığı bir önce ki yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı etkinlik ile ilk toplantısını gerçekleştirdi.

MHP Çorlu Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Akanca'nın ev sahipliğini üstlendiği programa MHP Tekirdağ Aile ve Kadın Haklarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Zehra Çalışkan, MHP Çorlu İlçe Başkan Yardımcısı Elif Kurukuyu, MHP geçmiş dönem kadın kolları başkanı Lale Güzel ile geçmiş dönem yöneticileri, parti yönetim kurulu üyelerinin eşleri ve partili bayanlar katıldılar.

Milliyetçi Hareket Partisi yeni yönetiminin bayanlarının ilk kez bir araya geldiği toplantıda konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Çorlu Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Akanca; "Saygıdeğer hanımefendiler; Milliyetçi Hareket Partisi Çorlu Kadın Kolları Başkanlığımızca düzenlenen toplantımıza iştiraklerinizden dolayı öncelikle hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

İlçe teşkilatımızın görevi devralmasının ardından, sizlerinde yakından takip ettiği gibi yoğun bir program doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Dolayısıyla bugün burada gerçekleştireceğimiz tanışma ve kaynaşma toplantısı vesilesi ile kadın kolları başkanlığımız olarak bundan böyle daha da hareketli bir çalışma takvimi içerisine gireceğiz.

Partimizin, kadına vermiş olduğu önemi ve değeri bilerek gerçekleştireceğimiz bu çalışmalarımızda en büyük pay tabii ki, her zaman olduğu gibi sizlerin olacaktır. İlerleyen süreçte geliştireceğimiz "Kadın" temalı projelerimizle, yaşadığımız bölge olan Çorlu'da bugüne kadar olduğu gibi, bugünden sonra da hareketimizin kurucusu rahmetli Başbuğumuz Alpaslan TÜRKEŞ beyefendi ve liderimiz Sn. Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin izinde, partimizin misyonuna ve düsturuna yakışır bir duruş içerisinde hareket etmeyi görev bileceğiz.

Gerçekleştirmeyi düşündüğümüz her bir projemizde öncelikli olarak "İNSAN" kavramını ele alacak ve bir ANNE, bir KADIN duygusuyla hareket ederek kadınımızın toplumsal alanda daha fazla söz alan ve siyasi arenada daha fazla katılımını sağlamayı hedefleyen bir düsturla hareket edeceğiz. Bunu yaparken de eski-yeni demeden, parti kademelerimizde bugüne kadar görev yapmış hanımlarımızla da her daim istişare edecek, partimizin çatısı altında bizlerden bu konuda daha tecrübeli kişilerin fikirlerinden yararlanarak sağlıklı bir yol haritası izlemeyi kendimize vazife bileceğiz. 

Bu duygular içerisinde; öncelikli olarak bu güzel ülkeyi bizlere emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun mücadeleci silah arkadaşları ile rahmetli başbuğumuz Alpaslan TÜRKEŞ beyefendiyi, bu kutlu dava yolunda rahmete kavuşmuş bütün büyüklerimizi rahmetle anıyor ve aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum.

Bugün aramızda bulunarak bizleri yalnız bırakmayan ve her daim desteklerini omuzlarımızda hissettiğimiz Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ Aile ve Kadın Haklarından Sorumlu İl Başkan Yardımcımız Zehra Çalışkan Hanımefendiye, Milliyetçi Hareket Partisi Çorlu İlçe Başkan Yardımcımız Elif Kurukuyu hanımefendiye, Milliyetçi Hareket Partisi geçmiş dönem Çorlu kadın kolları başkanımız Lale Güzel Hanımefendiye ve kendisiyle birlikte görev yapan değerli yöneticilerine, Milliyetçi Hareket Partisi Çorlu İlçe Başkanımız Av. Barış Tırpan Bey'in kıymetli eşleri Merve Tırpan Hanımefendiye, partimizin yönetim kurulunda görev yapan asenalarımıza ve yöneticilerimizin değerli eşlerine, hayatımız boyunca her daim en büyük destekçimiz olan annelerimize katılımları dolayısı ile teşekkürü bir borç biliyorum. diye konuştu. Akanca'nın konuşmasının ardından söz alan Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ Aile ve Kadın Haklarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Zehra Çalışkan; "Kadının yaşadığı toplum içerisinde ki önemine dikkat çekerek etkinliği gerçekleştiren Akanca ve ekibine teşekkür etti. Özellikle uyuşturucu konusunda MHP Çorlu ilçe teşkilatının büyük bir konuyu gündeme taşıdığını belirten Çalışkan, Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkücüler olarak devletimizin ve hükümetimizin yanında olduğumuz için tepki çekiyor olsak da, devletimizin ve milletimizin içinde bulunduğu süreç içerisinde ülkemizin hattı ve sathının korunması için tek yürek olarak hareket etmenin gerekliliğinden bahsediyoruz. diye konuştu. Kahvaltı sonrası konuşan Lale Güzel, etkinliğin her anlamda bütünleştirici olduğundan bahsederek düzenleyenlere teşekkür ettiğini belirtti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Trakya’daki İlk Güneş Enerjisi Santrali Tekirdağ’da KurulduÖnceki Haber

Trakya’daki İlk Güneş Enerjisi Santrali...

Zabıta Müdürlüğü Denetimlerini SürdürüyorSonraki Haber

Zabıta Müdürlüğü Denetimlerini Sürdürüyo...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar