282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.4619
EURO34.9396
ALTIN2433.1

Marmaraereğlisi Belediyesinden Bir İlk Daha

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Marmaraereğlisi Belediyesinden Bir İlk Daha
Abone ol
Bu güne kadar Marmaraereğlisi’nde yapılmamış bir ilki daha Belediye Başkanı Hikmet Ata vatandaşlarına sunuyor.

Marmaraereğlisi Belediyesi’nin düzenli periyodlarla gerçekleştireceği; halkın, istek ve belediyeden beklentilerini doğrudan, Belediye Başkanına ilettiği Halk Günü Toplantıları’nın ilki gerçekleşti. Marmaraereğlisi Belediyesi hizmet binası konferans salonunda gerçekleştirilen Halk Günü Toplantısı’nda, her vatandaş başkanla birebir görüşme imkanı buldu. Belediye Başkanı Hikmet Ata; amaçlarının, tüm Marmaraereğlililer ile doğrudan iletişim kurmak ve sorunlara hızlı çözüm üretmek olduğunu belirtti.

Başkan yardımcıları ve tüm birim müdürlerinin hazır bulunduğu toplantıda talepler, ilgili müdürlüklere iletildi. Görüşmedeki taleplerin, takip ve işin sonuçlandırılması için ilgili birim müdürleri vatandaşlardan iletişim bilgilerini alarak notlarını tutu. Bu vesileyle hem iş takibi hem de kurumun halk ile ilişkileri sağlanmış oldu. Birim Müdürleri; gelen talepler doğrultusunda, mümkün olan en kısa sürede gereken inceleme ve çalışmayı yaparak, sorunlara çözüm üreteceklerini belirttiler.

Halk Günü Toplantısı’nda Belediye Başkanı Hikmet Ata’ya; kısa sürede başardığı işlerden dolayı teşekkürlerini iletmek için gelen vatandaşlar Başkan Ata’yı oldukça mutlu etti.

Başkan Ata gelen misafirlere teşekkür ederek ‘’Tüm derdimiz çabamız sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek, güzel bir Marmaraereğlisi görebilmek için. Sizleri belediyemizde ağırlamaktan dolayı oldukça mutluyuz. Sorunlarınızı dinledik. İstek, öneri ve şikayetlerinizi birim müdürlerimiz kayda aldı. Siz vatandaşlarımızın sorunu, bizim sorunumuzdur. Bu anlayışla sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz.’’ dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
6’ncı Muhtarlar Çalıştayı GerçekleştirildiÖnceki Haber

6’ncı Muhtarlar Çalıştayı Gerçekleştiril...

Ergene'de Kaldırım Parke Kilit Taş Çalışmaları Devam EdiyorSonraki Haber

Ergene'de Kaldırım Parke Kilit Taş Çalış...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar