282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.34
EURO34.879
ALTIN2393.5

Muhtarlar ve eşleri ile akşam yemeğinde bir araya geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Muhtarlar ve eşleri ile akşam yemeğinde bir araya geldi
Abone ol
Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Muhtarlar Günü dolayısıyla Bahçe Restoran’da düzenlenen yemekte muhtarlar ve muhtar eşleriyle bir araya geldi.

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve eşi Belgin Eşkinat’ın ev sahipliğinde gerçekleşen geceye; Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Gülseren Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcıları Gülferah Güral, Mehmet Hilmi İşsever ve Hulusi Özocak, Süleymanpaşa ilçesi muhtarları ve eşleri katıldı.

EŞKİNAT: “HEP BİR ARADA SÜLEYMANPAŞA AİLESİ OLARAK BU ŞEHRE HİZMET ETMEYE ÇALIŞIYORUZ”

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın açılış konuşmasını yaptığı gecede Başkan Eşkinat; “Biz yola çıktığımız günden bu güne ilçe belediyemiz, büyükşehir belediyemiz ve muhtarlarımız hep bir arada Süleymanpaşa Ailesi olarak bu şehre hizmet etmeye çalışıyoruz. Senede bir günü muhtarlarımıza uygun görmüşler. Bizler de dedik ki muhtarlarımız eşleriyle beraber eğlensin. İşin stresinden uzaklaşıp bir günlüğüne rahatlasın istedik. Geçen yıl ilkini bu yıl da ikincisini yapıyoruz. İnşallah geleneksel hale getireceğiz.” dedi.

“BU ŞEHİRDE İYİ ŞEYLER OLDUĞUNU HERKES BİLİYOR”

Süleymanpaşa’da yaşanan değişimin herkesin farkında olduğuna vurgu yapan Eşkinat; “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin 500 kilometre yol yaptığını da Süleymanpaşa Belediyesi’nin de 1 milyon 450 bin metrekare yol yaptığımızı, hala yolların bitmediğini ama biteceğini çok iyi biliyorsunuz. Bu şehirde iyi şeyler olduğunu herkes biliyor. Her şeyin ötesinde bir gözümüzü diğer gözümüzden farklı saymadığımız tam bir eşitlik içinde birliğimizin, dirliğimizin, bütünlüğümüzün var olması için çalıştığımızı hepimiz görüyoruz. Hep beraber çalışıyoruz. Bir buçuk senemiz kaldı. Bu dönemi hep birlikte bir aile olarak hizmet etmenin gurur ile tamamlayacağız.” diye konuştu.

TURGUT: “YAPTIKLARINIZ YAPACAKLARINIZ İÇİN BİZLERİ İKNA ETMEYE YETİYOR”

Başkan Eşkinat’ın konuşmasının ardından Türkiye Muhtarlar Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Osmanlı Mahallesi Muhtarı İsa Turgut, özelikle kırsal mahallelerde yaşanan sorunların olduğunu dile getirerek yaptığı konuşmasının sonunda “Sizlere inanıyoruz, Sizlere çok güveniyoruz. Yaptıklarınız, yapacaklarınız için bizleri ikna etmeye yetiyor. Bu akşam bu güzel geceyi bize armağan ettiği için Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’a çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

ALBAYRAK: “KALAN BİR BUÇUK YILIMIZDA DA BU BİRLİKTELİKLE ŞEHRİMİZİ YÖNETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Gecenin açılış konuşmalarının sonuncusunu Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak yaparken; “Büyükşehir kanunu merkezi Süleymanpaşa olmak üzere büyükşehir kurulur demiş. Onun içindir ki valilik burada, genel müdürlükler burada, her yer burada. Süleymanpaşa ilçemizin biraz daha farklı yatırımları alması gerekiyor. 56 köyümüz var. Hepsi mahalle oldular. 12 Kasım 2012 akşamı Tekirdağ’ın 56 köyünde yaşayan vatandaşlarımız gece köylü olarak yattılar, sabah 04.00’te büyükşehir kanunu çıkınca uyandıklarında şehirli oldular. Bu 3 buçuk yıl içinde Ekrem Bey ve sizlerle birlikte şehrimizi bu yasaya göre düzenlemeyip yönetmeye çalıştık. Kalan bir buçuk yılımızda da bu birliktelikle şehrimizi yönetmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Açılış konuşmalarının ardından yemeğe geçilirken şarkıcı Lal sevilen şarkılarından oluşan repertuarı ile muhtarlar ve eşlerine unutulmaz bir gece yaşattı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Zabıta ekiplerinden engelli haklarına milli vurguÖnceki Haber

Zabıta ekiplerinden engelli haklarına mi...

Ahududu Çorlulu Sanatseverlerle BuluştuSonraki Haber

Ahududu Çorlulu Sanatseverlerle Buluştu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar