282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.2053
EURO35.1156
ALTIN2500.6

Saadet Partisi Süleymanpaşa ilçe Başkanlığı’nın 2.Olağan Kongresi hazırlık toplantısı gerçekleşti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Saadet Partisi Süleymanpaşa ilçe Başkanlığı’nın 2.Olağan Kongresi hazırlık toplantısı gerçekleşti
Abone ol
Azim ve heyecan icerisinde olduklarını ifade eden ilçe Başkanı Cemal Açıkgöz, büyük bir aşk ve heyecanla, azim ve gayretle hakkı haykırmaya devam ediyoruz. Süleymanpaşa ilçemizin 2.olağan kongerisini 29 ekim 2017 pazar gunu saat.14te Tekirdağ Ticaret Odası salonunda gerçekleştireceğiz.Bu gidişata dur diyeceğimiz kongremizde omuz omuza yürümek için halkımızı davet ediyoruz.Şimdi, Aldanmayan, aldatmayan kadroların , Saadetin vakti gelmiştir.dedi.

Toplantıda kutuplaşma vurgusu yapan Tekirdağ il Başkanı Feti Pehlivan, “İktidardaki arkadaşlarımız kabahati kendi politikalarında aramıyorlar. Sürekli etrafa saldırarak toplumu kutuplaştırıyorlar. Biz farklılığımızı düşmanlık olarak görürsek bu ülkede huzur olmaz. Ama farklılıkları zenginlik olarak görürsek bu ülke güllük gülistanlık olur” diye konuştu.

DEVLET, EKONOMİNİN VE SANAYİNİN DIŞINA ÇEKİLEMEZ
Pehlivan, milli ekonomi konusuna da değinerek, “Kendi politikalarımızı üretebilmek için milli bir ekonomi istiyoruz. Arkadaşlarımız ise yok dedi. Dünyada sadece kapitalist ülkeler kalkınmış dedi. Biz de kapitalist, liberal ekonomi politikalarını benimsedik dediler. Hâlâ daha bu tavırlarından, fikirlerinden vazgeçmediler. Devleti ekonominin dışına çekersek, sanayinin dışına çekersek, başkaları gelir daha iyi bir ekonomik düzen kurarmış. O adam bu ülkeye gelir yatırım yapar mı ya? Adam bizim kalkınmamızı istemiyor. Biz kalkınırsak İslam coğrafyası kalkınır. Adamlar bunu istemez” dedi.

BU ADALETSİZLİK SÜRDÜRÜLEMEZ

Pehlivan,yaptığı konuşmada “Kongreler fikir ve düşüncelerimiz, ülke ve dünya gündemleri hakkında fikirlerin gündeme geldiği, gidişatın nasıl değişeceğini konuşulduğu toplantılardır. Bu düzen böyle gitmez, bu adaletsizlik sürdürülemez, ülkenin problemleri tahammüllün üstüne çıkmıştır. Bunun değişmesi için millete sözümüz var. Düşüncelerimi, analizlerimi, ülkenin gidişatından nasıl kurtulacağında gerek istişarelerde, gerekse uzmanlardan aldığımız fikirlerle bir demet haline getiriyoruz” ifadelerini kullandı.

“BİZ SİZİ UYARMIŞTIK”

Farklılıkların düşmanlık olarak görülmesinin ülkeye fayda getirmeyeceğini dile getiren Pehlivan, “Biz meselelere yanaşırken, gittiğiniz yol yanlış, o yolda çukur var diyoruz. Bu çukura düştükten sonra etrafa saldırıyorlar. Şimdi çukura düştüler bağırıyorlar. AKParti, 16 senedir politikasından sapmadı; şimdi de şikâyet ediyor. Milli Görüş gömleğini çıkardıkları zaman, biz İslam Birliği demiyoruz, Avrupa Birliği diyoruz dediler. ABD ve İsrail’i stratejik müttefik olarak kabul etmeyin. Onlar bütün İslam âlemini köleleştirmek istiyorlar dedik. Adamlarda çıktı dedi ki: ‘Benim stratejik müttefikimizseniz dediğimizi yapacaksınız’. 16 sene önce uyardık. Şimdi çıkmış diyorlar ki bu nasıl stratejik müttefik. Biz sizi bu konuda da uyarmıştık” diye konuştu.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mükerrem Ali Kayan "Ağaç Giydirme Etkinliği" Dikkat ÇektiÖnceki Haber

Mükerrem Ali Kayan "Ağaç Giydirme Etkinl...

E-Belediye İle Hızlı ve Güvenli HizmetSonraki Haber

E-Belediye İle Hızlı ve Güvenli Hizmet

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar