282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.2316
EURO35.2558
ALTIN2522.1

Trend Arena’da 23 Nisan Bu Yıl Da Dopdolu Geçti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Trend Arena’da 23 Nisan Bu Yıl Da Dopdolu Geçti
Abone ol
Etkinliklerin tek adresi Trend Arena, 21 Nisan Cumartesi günü 13:00- 18:00 saatleri arasında Mutlu Çocuklar Atölyesi ve Trend Çocuklar Mutfakta Atölyesi ile 23 Nisan Çocuk Bayramı coşkusunu erkenden yaşattı. Çocuklar farklı temalı atölyelerde eğlenceli anlar yaşarken 1. Kat etkinlik alanında Kids Aloud Anaokulu’nun “Ritim Gösterileri” eşliğinde sergi açılışı gerçekleştirildi. İzleyiciler tarafından yoğun ilgi ile izlenen gösterilerin hemen ardından Çorlu Uluslararası Çocuk Festivali kapsamında Bulgaristan, Makedonya, Gürcistan, Romanya, Azerbaycan ve Hakkari’den Trend Arena’ya gelen çocuklar birbirinden farklı dans gösterileriyle izleyenlere neşeli anlar yaşattı.

22 Nisan Pazar Günü Trend Çocuklar Mutfakta Atölyesi devam ederken, Trend Arena& Namık Kemal Üniversitesi işbirliğiyle Mart ayından itibaren her Pazar çocuklara eğlenceli anlar yaşatan Mutlu Çocuklar Atölyesi, bu kez farklı bir slogan ile sosyal mesaj verdi. Günümüzde çocuklara karşı artan fiziksel ve sözlü şiddete dikkat çekmek üzere gerçekleştirilen Sosyal Sorumluluk Projesi’nde öğrenciler ve Trend Arena’nın trend çocukları rengarenk boya kovalarına ellerini daldırıp ardından kumaş üzerine basarak “Çocuk İstismarına Dur! “ dediler. Saat 14:00 itibariyle Türkiye Atletizm Federasyonu Atletizm Geliştirme Projesi 15. Bölge Kros Yarışmaları’nın ödül töreni de yine  Trend Arena’da gerçekleştirildi.

23 Nisan Pazartesi Günü’ne gelindiğinde düzenlediği farklı konseptli etkinlikleriyle Trend Arena her yaştan çocuğun gönlünü fethetti. Saat 13:00 itibariyle Trend Arena’ya gelen ziyaretçileri Decathlon Spor Şenlikleri karşıladı. Enerjilerinin bir parçasını burada harcayan çocuklar Trend Arena’ya girdiklerinde ise her katta farklı etkinlik ile karşılaştılar. Birinci kat etkinlik alanında 15:00-18:00 saatleri arasında Yetenek Sanat Akademisi’nin yaptığı çeşitli dans gösterileri ziyaretçiler tarafından beğeniyle izlendi. İkinci kat etkinlik alanında Trend Çocuklar Mutfakta Atölyesi ile çocuklar kendi cupcake lerini süsleyip yediler. Trend Çocuklar Mutfakta Atölyesi’nin hemen yanında ise “Trend Çocuklar Trendgilleri Okuyor” etkinliğinde çocuklar Sindrella’nın etrafına dizilerek  Trendgiller’in maceralarını dinlediler. Etkinlik sonrasında çocuklara Trend Arena’nın bastırdığı Trendgiller hikaye kitabı hediye edildi. Her yaştan çocuğa hitap eden etkinliklerde çocuklar da çocuklarını neşe içinde gören aileleri de keyifli bir gün geçirdiler.

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
RAMAZANDA REFLÜ VE ÜLSER HASTALARI NELERE DİKKAT ETMELİ?Önceki Haber

RAMAZANDA REFLÜ VE ÜLSER HASTALARI NELER...

Bahar Aylarında Alerjiye DikkatSonraki Haber

Bahar Aylarında Alerjiye Dikkat

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar