282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.2805
EURO35.0888
ALTIN2474.2

TÜMKASDER Başkanı Köseoğlu; İtibarı Bitmiş Bir Dernek Devraldık!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
Uzun süredir tartışılan TÜMKASDER deki durumla ilgili olarak Dernek Genel Başkanı Kamil Köseoğlu çok çarpıcı açıklamalar yaptı. Köseoğlu Cumhuriyet Savcıları başta olmak üzere bir çok yetkili makama resmen suç duyurusu niteliği taşıyan açıklamasında, derneğin harcamaları ve toplanan paralar arasında çok büyük uçurum olduğunu ve bağış adı altında çok yüklü miktarda paraların toplanmasına rağmen de makbuz kesilmediğini açıklayarak; “O bildiğiniz şahsı ve eşini yanı eski dernek başkanının resmen Dernek üyeliğini düşürdük, Artık derneğimizin üyesi değildir” dedi.

Tüm Kastamonulular Derneği yönetim kurulu düzenlenen basın toplantısıyla Çorlu’daki basın mensuplarıyla tanıştı. Yeşildal Kafe’de düzenlenen toplantıda Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Köseoğlu, önceki yönetimle ilgili sert eleştirilerde bulundu. Toplantıda konuşan TÜMKASDER yönetim kurulu başkanı Kamil Köseoğlu, yedi ay önce yapılan genel kurulda yönetime geldiğini anımsatarak, “Tüm yönetimimizdeki arkadaşların desteğini görüyorum. Gündem yaratmak değil gündemde kalmak önemli. Bizden önceki arkadaşlar gündem yarattılar ama durumun içine ettiler. Biz yeni yönetim olarak bir enkaz devraldık” dedi.

O ŞAHIS VE EŞİ ARTIK DERNEĞİMİZİN ÜYESİ DEĞİL

Eski yönetim tarafından TÜMKASDER’in imajının yerle bir edildiğini öne süren Köseoğlu, isim vermeden, eski Başkan Murat Çalık’ı kast ederek; “TÜMKASDER deyince çaldığımız tüm kapılar yüzümüze kapanmak üzereydi. İsmimi telaffuz edince de kapılar ardına kadar açıldı.” dedi. Köseoğlu yaptığı açıklamada, Eski Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çalık’ın dernekle hiçbir bağlantısının kalmadığını açıkladı. Köseoğlu, “Kendisi ve eşi dernekten ihraç edilmiştir.” dedi

Dernekçilik konusunda deneyimli olduğunu belirten Köseoğlu, “Dernek kurup siyaset almak isteyenler var, dernek kurup alkol satmak isteyenler var. Dernek kurup futbol kulübü açıp başka işler yapmak isteyenler var. Ben futbol kulübü de yönettim. En üst seviyede, borcu olmadan bıraktım. Bu federasyonun bile dikkatini çekti. Bu dernek için de aynısını söylüyorum. Bir iki dönem yapıp sonra bırakacağım. Bu dernek benim babamın malı değil” şeklinde konuştu.

YOLSUZLUK İDDİALARI İÇİN SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIZ

TÜMKASDER’in Çorlu7daki herkesin derneği olacağını belirten Köseoğlu, “Bu dernek tüm hemşerilerimizindir. Çorlu’da ikamet eden tüm vatandaşlar bizim dernek üyemizdir. Kapısında “üye olmayan giremez” yazmayacaktır. Maalesef bazıları dernekler rant kapısı olarak görüyorlar.  Vurgunu yapıp kaçıyorlar, başka dernek açıyorlar… Bu insanlar evine alacağı ekmeği aidat olarak veriyor. Allah’tan korkun” ifadelerini kullandı. Eski yönetimle ilgili çeşitli yolsuzluk iddialarını öne süren Köseoğlu, “Genel kurulda bankada şu kadar paramız var diye tutanak tutuldu. Fakat ortada banka hesap defteri yok. Zamanı gelince bunları açıklayıp gerekli mercilere de bunu yansıtıp yasal inceleme başlatacağız” diyerek yönetim hakkında suç duyurusunda bulunulacağını açıkladı.

BEN SEN YOK BİZ VARIZ

Derneği asla kimsenin şahsi çıkarlarına alet etmeyeceklerini vurgulayan Başkan Köseoğlu yönetime geldikten sonra yaptığı çalışmalar hakkında da basın mensuplarına bilgi “TÜMKASDER oturmuş, kaliteli ve insanlara ne kadar saygılı olduğunu ibra ederek görev yapacaktır. Yedi ay önce seçildikten sonra yeni bir dernek lokal kiraladık. Bu 800 metrekarelik dernek lokalinde üyeler ve aileler geldiklerinde bir denek değil bir kafe atmosferi yaratmaya çalışıyoruz. Üyelerimiz rahat bir şekilde aman geçirecekler. 27 Ekim cumartesi günü önce üyelerimizin sonra tüm vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Biz burada bir ekibiz. Ben, Sen yok, biz varız anlayışı ile hareket edeceğiz” Dedi.

Köseoğlu, 27 Ekim Cumartesi günü dernek lokalinin törenle açılacağını, aynı gün Orion Alışveriş Merkezi’nin ön otoparkında Kastamonu Kültür Günleri’nin açılışının yapılacağını açıkladı. Etkinlikler 9 gün sürecek, stantların yanı sıra Kastamonulu sanatçıların gösteri ve konserleri olacak.

Haber: Abdurrahim Yıldırım


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Erdal İnönü Caddesi'nde Kaldırım Çalışmaları Devam EdiyorÖnceki Haber

Erdal İnönü Caddesi'nde Kaldırım Çalışma...

TÜM HATLARDA ÖĞRENCİ BİLETLERİ ZAMLANDISonraki Haber

TÜM HATLARDA ÖĞRENCİ BİLETLERİ ZAMLANDI

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar