282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.4298
EURO34.8458
ALTIN2401.1

TÜM HATLARDA ÖĞRENCİ BİLETLERİ ZAMLANDI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TÜM HATLARDA ÖĞRENCİ BİLETLERİ ZAMLANDI
Abone ol
Yaptığı icraatları ve bir çok şaibeleri ile sürekli gündemde kalan Kadir Albayrak ve Büyükşehir Belediyesi bu kez de vatandaşa işkence yapmaya devam ediyor. Ekonomik şartların her geçen gün daha da zorlaştığı şu dönemde Öğrenci biletlerine yapıan zamlar vatandaşları çileden çıkartırken, İlçe belediyeleri ve Büyükşehir Belediyesinin Ak Partili Meclis üyelerinin sessiz kalması “Bunlar ortak mı çalışıyor” şeklinde tepkilere neden oluyor

Kadir Albayrak yönetiminin özellikle yaptığı yolların Üç ay gibi kısa bir sürede yürünemez hale gelmesine büyük tepki gösteren öğrenci velileri ve vatandaşlar, Yol yapımı için harcanan çuvallar dolusu para çöpe giderken “Kadir Albayrak hangi yüzle Şehir içi ulaşıma zam yapıyor. Bizim cebimizdeki üç kuruşa göz dikeceğine, yollardaki vurguna, talana baksın” şeklinde tepki gösterdiler. Ak Partili Belediye Meclis üyelerinin bir çoğunun Belediye de iş takip etmelerine de tepki gösteren vatandaşlar Ak partinin bu seçimlerde düzgün, temiz ve ahlaklı kişileri Meclis üyesi yapmasını istediler. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi şirketleri TEK-PARK ve TEK ULAŞ tarafından yürütülen şehir içi toplu taşıma ücretine zam geldi. Yapılan zamla öğrenci biletleri yüzde 20 zamlanarak 1,25 TL’den 1,50 TL’ye yükseltildi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Koordinasyon Şube Müdürlüğü (UKOME) tarafından 26 Eylül’de yapılan toplantıyla alınan zam kararı Pazartesi gününden itibaren yürürlüğe girdi. Alınan zam kararının hiçbir şekilde duyurulmadan uygulamaya konulması öğrenciler tarafından tepkiyle karşılandı.

TÜM HATLARDA ÖĞRENCİ BİLETLERİ ZAMLANDI

UKOME tarafından alınan karar doğrultusunda Çorlu Şehir İçi hatları 1,25 TL’den yüzde 20 artışla 1,50 TL’ye çıkarıldı. Önerler, Yulaflı, Türkgücü, Marmaracık hatları 2 TL’den 2,25 TL’ye, Velimeşe, Ulaş, Seymen, Yakuplu, Deregündüzlü, Kırkgöz, Maksutlu, Yenice, Şerefli, Şahpaz, Yeniçftlik, Esenler ve Kızılpınar hatları ise 3 TL’den 3,25 TL’ye Vakıflar, Karamehmet ve Bakırça hatları 3,50 TL’den 3,75 TY’ye yükseltildi. Çerkezköy, Misinli, Ahimehmet ve Kapaklı hatlarının ücretleri ise 4 TL’den 4,50 TL’ye yükseltilirken, İğneler, Büyükyoncalı. Süleymanpaşa, Paşaköy, Pınarbaşı, Göçerler, Marmara Ereğlisi ve Beyazköy ise 5 TL’den 5,50 TL’ye yükseltildi. Saray, Osmanlı ve Sofular ise 6 TL’den 6,5 TL’ye yükseltildi.

Haber: Abdurrahim Yıldırım


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TÜMKASDER Başkanı Köseoğlu; İtibarı Bitmiş Bir Dernek Devraldık!Önceki Haber

TÜMKASDER Başkanı Köseoğlu; İtibarı Bitm...

UYSALCAN; ÇORLU DEMEK 81 MİLYON TÜRKİYE DEMEKTİRSonraki Haber

UYSALCAN; ÇORLU DEMEK 81 MİLYON TÜRKİYE...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar