282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.34
EURO34.879
ALTIN2393.5

AK PARTİ MECLİS ÜYELERİNDEN BAŞKAN ATA'YA BÜYÜK OPERASYON!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
Marmaraereğlisi Belediyesi Eylül ayı Meclis toplantısında vatandaşlar ve belediye meclis üyeleri arasında sözlü tartışma meydana geldi. Marmaraereğlisi AK Parti İlçe Başkanı Muhammed Gökmen'in Marmaraereğlisi Belediyesi'ni zora sokmak için meclis üyelerine talimat verdiğini belirten vatandaşlar ve meclis üyeleri hizmet alamadıklarını ifade etti.

Bugün Marmaraereğlisi Belediyesi Eylül ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşti. Toplantıda 14. Madde Arsa satışı da gündeme alındı. 3 AK Parti meclis üyesi red verirken 1 bağımsız olmak üzere iki meclis üyesi de evet oyu verdi. Toplantının sonunda vatandaşlar, alınan karara isyan etti. Belediye meclis üyeleri, personeli ve vatandaşlar arasında sözlü tartışma meydana geldi. Belediyeden hizmet alamadıklarını, AK Parti İlçe Başkanı Gökmen'in belediyeyi zora sokmak için kendi meclis üyelerine talimat verdiklerini ifade ederek şunları söyledi:" Bizler belediyeden hizmet alamıyoruz. Bu işlere bakan Kaya bey bizleri telefonundan engellemiş. Ben bu ilçeye hizmet eden inşaat sektöründe çalışan bir vatandaşım. 400-500 dönüm arazim var ama yatırım alamıyorum, yol yapılmıyor, kepçe gelmiyor. Keza belediye personeline bile maaş ödenmiyor, bu ay da geç ödendi. AK Parti her şeye red veriyor, işleri zora sokup, bizlerden resmen para istiyorlar. Amaçları mevcut başkan Hikmet Ata'nın karşısına başka birini çıkartmak. Kendi çıkmasa bile başkasını çıkartacaklar. Burada meclis üyeleri ve ilçe başkanı belediyeye operasyon çekiyor öyle ki Marmaraereğlisi AK Parti Teşkilatı meclis üyelerini toplayıp, belediyede çıkan kararlara red oyu verin diyorlar. Çok büyük operasyon var ve bu operasyon neticesinde halk zarar görüyor. Olan halka oluyor" dedi. 

 

Sözlü tartışma uzayınca Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata tekrar toplantı salonuna gelerek vatandaşları dinledi. Toplantı taraftarın sakinleşmesinin ardından sona erdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Otomobil önce minibüse sonra kaldırımdaki yayalara çarptı: 3 yaralıÖnceki Haber

Otomobil önce minibüse sonra kaldırımdak...

Yunanistan unsurlarının döverek geri ittiği 8 göçmen köye sığındıSonraki Haber

Yunanistan unsurlarının döverek geri itt...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar