282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.6015
EURO34.8526
ALTIN2496.6

Anneler Günü Kutlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Anneler Günü Kutlandı
Abone ol
Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata ve Marmaraereğlisi Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Şen, Anneler Günü’nde ilçe de yaşayan yaş almış annelere ziyarette bulundu.

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata ve Marmaraereğlisi Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Şen, Anneler Günü dolayısıyla ilçe de ikamet eden yaş almış annelerin tek tek Anneler Günü’nü kutlayarak çiçek ve hediyelerini takdim etti.

İlçe de ki farklı mahallerde ikamet eden büyükler, gerçekleştirilen ziyaretten oldukça mutlu olarak Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata’ya ve Marmaraereğlisi Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Şen’e teşekkürlerini ilettiler.

Anneler Günü kutlamalarında eşine ve annesine çiçek veren Başkan Ata, kendisi ve ailesi adına yapmış oldukları tüm fedakarlık ve destekleri için ikisine de teşekkür etti.

Yılın Annesi Seçildi

İlçemizde yaşayan şehit annesi Sabiha Oral yılın annesi seçildi. İlçede yaşayan ilk şehit P. Er Ahmet Oral’ın annesi olan Sabiha Oral’a Başkan Ata, hediyesini vererek kahraman şehidi annesi ile birlikte andı.

65 Yaş Üstü Anneler Unutulmadı

65 yaş üstü vatandaşların sokağa çıkma kısıtlamasının Pazar günü esnetilmesiyle birlikte dışarı çıkan 65 yaş üstü annelere Başkan Ata, karanfil ve maske hediye edildi.

Annelerimiz hepimizin başının tacı diyen Başkan Ata; ‘’ Annelerimiz toplumların bel kemiğini oluşturur. Bir toplumun kültürünün oluşmasında ki en önemli yapı taşı annelerdir. Ülkemizin bu günlere gelmesinde ki fedakar çabalarıyla da annelerimiz her zaman göz bebeğimizdir. Annelerimizi bir gün değil, her gün hatırlamanın gerekli olduğunu bilerek onların da ihtiyaçlarını gidermek doğrultusunda çalışmalarımıza yön veriyoruz. Yapmış olduğumuz ziyaretlere müsaadelerinden ve hoş sohbetlerinden dolayı her annemize teşekkür ederiz. Her birinin birer birer Anneler Günü’nü canı gönülden kutlarım.’’ dedi.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tekirdağ'da parklara "sosyal mesafeli banklar" yerleştirildiÖnceki Haber

Tekirdağ'da parklara "sosyal mesafeli ba...

Başkan Yüksel Ulaş ve Misinli Mahallelerinde Kapı Kapı Gezerek Maske DağıttıSonraki Haber

Başkan Yüksel Ulaş ve Misinli Mahalleler...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar