282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

BAŞKAN ALBAYRAK MARMARAEREĞLİSİ'NDE İNCELEMELERDE BULUNDU

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BAŞKAN ALBAYRAK MARMARAEREĞLİSİ'NDE İNCELEMELERDE BULUNDU
Abone ol
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Marmaraereğlisi’nde yapımı devam eden proje ve yatırımları yerinde inceledi, yetkililerden çalışmaların son durumu ile ilgili bilgi aldı, görüş alışverişinde bulundu.

Marmaraereğlisi’nde ilk olarak Büyükşehir Belediyesinin Marmaraereğlisi İlçe Hizmet Binasını ziyaret eden Başkan Albayrak, Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ’nin devam eden çalışmaları ile ilgili bilgi aldı. Ardından Cumhuriyet Halk Partisi Marmaraereğlisi İlçe Başkanlığını ziyaret ederek ilçe Başkanı Tolga Çalışkan ve partililerle bir araya gelerek sohbet edip fikir alışverişinde bulundu.

Daha sonra Büyükşehir Belediyesi tarafından kaldırım ve yol yapım çalışmaları sürdürülen Rahmi Özcan Bulvarı ile Otobüs Terminalinin yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Albayrak, çalışmalarda görevli teknik personelden gelinen son durum hakkında bilgiler aldı.

Başkan Albayrak’a Marmaraereğlisi ziyaretlerinde CHP Marmaraereğlisi İlçe Başkanı Tolga Çalışkan ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Doğan Özman da eşlik etti.

Başkan Albayrak: “Büyükşehir tüm ilçelerimizde hizmet ve yatırımlarına aralıksız devam ediyor”

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak 11 ilçede önemli çalışmalara imza attıklarını belirten Başkan Albayrak, “2022 yatırım programı ve planlaması doğrultusunda tüm ilçelerimizde yatırımlarımıza ve çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu kapsamda Marmaraereğlisi İlçemizde devam eden çalışmalarımızı inceledik. 11 ilçemizde de kaliteli hizmet anlayışımızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ziyaretlerimiz sırasında bizlere yakın ilgi gösteren değerli Marmaraereğlisi halkına çok teşekkür ederim.” dedi. 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Edirne’de 4 kişilik aile, silahla vurulmuş olarak ölü bulundu (2)Önceki Haber

Edirne’de 4 kişilik aile, silahla vurulm...

BAŞKAN ALBAYRAK ERGENE'DE İNCELEMELERDE BULUNDUSonraki Haber

BAŞKAN ALBAYRAK ERGENE'DE İNCELEMELERDE...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar